2777
2789
عنوان

هرکاری کردم نتونستم اینجارو ترک کنم💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 45 پست

من خیلی تلاش کردم و نشد که برم. حتی چند بار اومدم و رمز از خودم در آوردم که یادم نباشه، ولی همش یادم بود که رمز چی بوده. یه بار هم اومدم رمز ورود رو شماره سریال یه خمیر دندون گذاشتم و بعدش پرتش کردم، ولی به دو ساعت نکشید، دوباره از نی نی سایت رمز جدید گرفتم. 

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

من خیلی تلاش کردم و نشد که برم. حتی چند بار اومدم و رمز از خودم در آوردم که یادم نباشه، ولی همش یادم ...

نمیشه عزیزم دیگه کاملا مطمعن شدم غیر ممکنه از اینجا بشه رفت

چیزی ب ذهنم نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم تسلیم شدم و دیگه دارم میسازم باهاش. ولی اگه میتونستم ترکش کنم خوب میشد.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

من خیلی تلاش کردم و نشد که برم. حتی چند بار اومدم و رمز از خودم در آوردم که یادم نباشه، ولی همش یادم ...

من چند سال اینجام رمز زود فراموش میکنم چن تا کاربری از دست دادم بخاطر رمز ..چ جوری از اینجا گرفتی ؟؟

من چند سال اینجام رمز زود فراموش میکنم چن تا کاربری از دست دادم بخاطر رمز ..چ جوری از اینجا گرفتی ؟؟

همون اولش که میخوای بیای داخل، نوشته ورود کاربر ، پایین قسمتی که شماره و رمز رو میزنی، نوشته، کلمه عبور را فراموش کردم. اونجا رو میری و شماره ات رو میزنی و برات رمز میاد. میتونی برای اینکه یادت نره رمزت چی بود. زیر اون قسمت ها که شماره و رمز رو میزنی، اول اون گزینه من را به خاطر بسپار رو انتخاب کنی و بعدش شماره و رمزت رو بزنی. دیگه هروقت بخوای بیای توی نی نی سایت، لازم نیست رمز بزنی.

قبل از اینکه شماره و رمز رو بزنی، اینجا رو علامت بزن تا دیگه ازت رمز نخواد

منم💔خیلی اذیتم خیلی زیاد

من خیلی زیاد پیش اومده، میخوام یه کاری انجام بدم، مثلا میگم عصر فلان کار رو انجام بدم. یه دفعه به خودم میام و می بینم شب شده و من هنوز توی سایت هستم. 

منم💔خیلی اذیتم خیلی زیاد

من نزدیک به یه هفته بود که میخواستم اتاقها رو جاروبرقی بکشم. عصرها خونه خلوته و کسی نیست. همه میرن بیرون و راحت جارو میکشم و لازم نیست کسی جابجا بشه. هم اینکه بابام ظهرها میخوابه. یه هفته بود همش میگفتم جارو بکشم، می اومدم توی سایت و یه دفعه میدیدم شب شده و همه برگشتن و باید شام بخوریم. تا همین دیروز بالاخره به زور گوشی رو گذاشتم کنار و جارو کشیدم.

نی نی سایت خیلی به زندگیم لطمه زده. خیلی از کارهام عقب می افتم. نمیتونم بزارمش کنار. مثلا گوشی رو میزارم کنار ، به پنج دقیقه نمیرسه با خودم میگم، یعنی چه تاپیک هایی اومده؟ دوباره میام تو سایت.