2777
2789
عنوان

هرکاری کردم نتونستم اینجارو ترک کنم💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 45 پست
اما من میتونم شده که درگیر بودم نیومدم تو زندگی شاید خیلی وقت آزاد داری ؟

بله هم وقت ازاد دارم بیشتر وقتا

و هم تو دنیای واقعیم با کسی در ارتباط نیستم

و من بعضی کاربرارو اینجا خیلی جدی میگیرم براهمینه آسیب رو تجربه کردم..

چیزی ب ذهنم نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد منیمنم دقیقاااا تو همین حال توام و این داره بهم اسیب میزنهمن چون تو دنیای واقعیم با کسی در ارتبا ...

زیاد اینجا غرق نشو به خودت میای میبینی کل غم بچه های دیگه هم تو زندگی واقعی ت موسیری میشه بهت

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
زیاد اینجا غرق نشو به خودت میای میبینی کل غم بچه های دیگه هم تو زندگی واقعی ت موسیری میشه بهت

چیکار کردی رفتی؟

شماهم مثل من خیلی رو بعضی کاربرا حساس و اینا بودی؟

چیزی ب ذهنم نمیرسه

بله هم وقت ازاد دارم بیشتر وقتاو هم تو دنیای واقعیم با کسی در ارتباط نیستمو من بعضی کاربرارو اینجا خ ...

پس باید وقت آزاد تو برنامه ریزی کنید 

در حد امکان دوستی هم داشته باشی

پس باید وقت آزاد تو برنامه ریزی کنید در حد امکان دوستی هم داشته باشی

ممنون از راهنماییتون

شاید تدریجی اومدنم کمکم کرد

چون هروقت یهویی رفتم باز برگشتم

چیزی ب ذهنم نمیرسه

چه جوری وابسته میشین به اینجا من برا سرگرمی میام یا اینکه سوالی برام پیش فقط

منم اولش اینجارو ب چشم سرگرمی میبینم

تا اینکه اکثر کاربرارو جدی گرفتم

و بهم آسیب وارد شد

چیزی ب ذهنم نمیرسه

چیکار کردی رفتی؟شماهم مثل من خیلی رو بعضی کاربرا حساس و اینا بودی؟

کتاب معجزه شکر گزاری راند برن هم الان دانلود کن بخون زندگی تو عوض میکنه من بعد طلاقم کلا زندگیم عوض شدش بعد خوندن کتاب میفهمی یک ثانیه هم نباید بشینی هم درد هم قصه بچه های اینجا بشی

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
کتاب معجزه شکر گزاری راند برن هم الان دانلود کن بخون زندگی تو عوض میکنه من بعد طلاقم کلا زندگیم عوض ...

متاسفم برا تجربه تلخت

امتحان میکنم

مرسی ک گفتی

چیزی ب ذهنم نمیرسه