2777
2789
عنوان

دیوونه شدم از دست مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 44 پست
اوووف انقدمادرشوهرم ذلیل پول میگ دخورم برام گوشت ومرغ میاره فلان چیزو دخترم خریده

دقیقا علت اصلیش همینه چون پولداره بهش بها میدن واون هم هرروز وقیحترمیشه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا علت اصلیش همینه چون پولداره بهش بها میدن واون هم هرروز وقیحترمیشه

عیدرفتیم شمال مادرشوهرم قایمکی ازشوهرم رفتن ویلای داماده 

تااینارسیدن داماده ب خواهرشوهرم گفته صبح پاشدم اینااینجانباشن انداخته بودتتشون بیرون😐اینااومدن پیش مابعدهی پدرشوهرم میرفت اونجاسرمیزد😐😐😐😐

واقعا موندم چی بگم باز خداتو شکر کن شوهرت انسانه حقیقتش اینه که هر کس تو زندگیش داره از یکی میخوره

وای بقراااان شوهرم اگ انسان نبودمن دهن اونارووووو یکی یکی سرویس میکردم فقط از حجب وحیای شوهرم خجالت میکشم

عیدرفتیم شمال مادرشوهرم قایمکی ازشوهرم رفتن ویلای داماده تااینارسیدن داماده ب خواهرشوهرم گفته صبح پا ...

عجب 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

خانواده ی داماد اهل دعا جادو جنبل هم هستن ؟ نمیدونی ؟ بنظر میاد این جریانات غیر طبیعیه

اصلاااانیستن اصلااا ب شدت پدرمادرباشخصیت وبااصلتی داره ولی خودشودوتاداداشای عنترش واقعابیشوربی ادبن فک میکنن پولدار همه اروبایدازبالاببینن

عجب 

ازشون دوری کن 

خودتو سرگرم کن الکی بگو سرکار میرم یا کلاس و ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان خداییش تقصیرمن چیه؟؟

از اول لجبازی کردی. بی احترامی کردی. یعنی چی بدتر لباس پوشیدم. بچه ای مگه. آدما وقتی میخوان با هم معاشرت کنن باید به اخلاق و عقاید هم احترام بذارن. وگرنه میشه دلخوری و ناراحتی و کینه و بعدش هم این ماجرا ها