2777
2789
عنوان

دیوونه شدم از دست مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 44 پست
عجب ازشون دوری کن خودتو سرگرم کن الکی بگو سرکار میرم یا کلاس و ...

من خودم شاغلم اصلانمیرم نمیام ولی بااین کارای کوچیکشون خیلی دلمومیشکونن مثلادیروز زنگ زده میگ بیاسریع ماروببین تادامادم نیومده برگرد خب یعنی چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم شاغلم اصلانمیرم نمیام ولی بااین کارای کوچیکشون خیلی دلمومیشکونن مثلادیروز زنگ زده میگ بیاسری ...

به فکر خودتن که میخوان اون عوضی رو نبینی 

به نظر من کلا قطع رابطه باش 

بگو خودشون بیان فقط 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

از اول لجبازی کردی. بی احترامی کردی. یعنی چی بدتر لباس پوشیدم. بچه ای مگه. آدما وقتی میخوان با هم مع ...

نه نه اول ابنکه اصلامن دختر ولنگو باز نیستم ابدا من نمازامم سروقت 

منظورم اینه پوششم وتغییرندادم من تمام مانتوهام تانوک پام وگشادگشادهربار نشست گفت من برای زنم لباس مارک میخرم واای لباس تو مارک نیس😐😐درحالی که بخدامن هیچکدوم از مانتوهام زیر۳میلیون نیس خب مرتیکه احمق خودت میخاری من حالتوبگیرم

عاقبت رو دادن ب عروس و دوماد این میشه دیگه. یکی دیکتاتور یکی بددهن و لجباز... همه تون اشتباهاتی د ...

من بددهن نیستم😐لجبازم نیستی الان شمایه مرد غریبه بیادبهت امرونهی کنه قبول میکنه؟

منن همینو میگم بیان خونم برن چرا بایدشوهرمن قایمکی بره خونه باباش خیلی زشته خب

ببین این اقا مشکل روانی داره ها 

حتما ازش دوری کن 

ترس داره واقعا 

شوهرت رو که کار نداشته باش 

اصلا نپرس رفتی اومدی چی شد نشد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ناراحت نشی ولی همسرت هم‌ مقصره 

وقتی بهتون بی احترامی میشه چرا بازم‌ رفت و آمد میکنید ؟

چند سال پیش شوهرِ خواهرشوهرم یهو سر من داد زد ، زنشم سکوت کرد 

تموم شد

وقتی مرد همسرم حتی واسه ختمش هم نرفت . خواهرشوهرم اسباب کشی کرد نرفت . الانم میاد خونه ی مادرشوهرم زنگ میزنن که شما هم بیایید نمیره 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ناراحت نشی ولی همسرت هم‌ مقصره وقتی بهتون بی احترامی میشه چرا بازم‌ رفت و آمد میکنید ؟چند سال پیش شو ...

دمش گرم 

شوهرمن ب شدددددت آدم بی زبونی نه اینوه برا خانواده اش برای همههههههه

دمش گرم شوهرمن ب شدددددت آدم بی زبونی نه اینوه برا خانواده اش برای همههههههه

همسر منم آدم آروم و صبور و مهربونیه 

ولی اگه کسی با من بد حرف بزنه یا احتراممو نگه نداره تند میشه‌

اون روز هم‌ من نمیدونم‌ چی شد یهو اون آقا داد زد . موضوع اصلا به ما مربوط نبود 

همسر منم آدم آروم و صبور و مهربونیه ولی اگه کسی با من بد حرف بزنه یا احتراممو نگه نداره تند میشه‌اون ...

دقیقاهمسرمنم درهرشرایط یواش😂😂خودم سرش دادبزنم عذاب وجدان دیوونم میکنه

دقیقاهمسرمنم درهرشرایط یواش😂😂خودم سرش دادبزنم عذاب وجدان دیوونم میکنه

خب پس مشکلت چیه

همسرت حمایتت میکنه

حله دیگه

ولشون کن

خلاصه پاشدیم من ک پاشدم ریدم ب سرتاپاش گفتم بار آخرت باشه باشوهرمن اینجوری حرف میزنی گفت توبلدنیستی ...

پدر مادر شوهرتم خیلی منفعلن که میزارن این مرد اینجوری با دخترشون رفتار کنه، دلم برای خواهرشوهرت و بچه هاش سوخت، خصوصا دخترهاش که زیر دست همچین پدری ان

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷