2777
2789
عنوان

دیوونه شدم از دست مادرشوهرم

573 بازدید | 44 پست

سلام 😘
همسرمن خانواده کم جمعیتی دارن یکی خودشه ویکی ام خواهرش،خواهش ۵سال ازش بزرگتره که۳تابچه داره یه پسر۱۷یه دحتر۱۳ویه دختر۴ساله
همسرخواهرشوهرم ب شدت مرد دیکتاتوروزن ستیزاعتقادی ب این ک زنش باکسی دوست ورفیق رفت امدکنه یاجتی فامیل نداره وضعیت مالیشون توپ توپ
وخانواده همسرم ب غیراز مادرشوهرم همشون ب شدت ادمای آروم وبی زبونی هستن
من وشوهرخواهرشوهرم ازیه اصالت دیگ هستیم
اززمانی ک من اومدم توخانواده اشون دامادشون سعی داشت منوتغییربده ب مادرشوهرم وخواهرشوهرم میگفت ب عروستون بگیداینجوری بپوشه اونجوری بپوشه روسریشومیخواد درست کنه چرااینجوری بلندمیکنه من میبینم موهاشوچرامانتوهاش کوتاه وهزارتا کوفت دیگ
خلاصه دیگ انقدزیاده روی کرد منم اصلاآدم حسابش نمیکردم بدترمیپوشیدم ب مادرشوهرمم میگفتم من خودم شوهردارم ب اونچه ربطی داره مادرشوهرمم پرپر میشه برا دامادشونوه هاش انقدم داماده ازمادرشووووهرمن بدش میادکه حد نداره بیس چاری ضایعه اش میکنه
یه بارباخواهرشوهرم چت میکردم گفت چیکامیکنی گفتم انقدکارکردم ازخستگی پاره شدم آقانگو شوهرش این پیاموخونده گفته چراعروستون این حرف و زده😐حق رفت امدنداری باهاش والان یه سال ونیم رفت امدنداریم کلی داستان شده ک الان میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه گذشت هربار مادرشوهرم ازون داماد نکبتش پیغوم میاورد😐هربارمیگفت فلانی اینجوری گفت اونجوری گفت هی گفت بایدآشتی کنیدگفتم عمرا توخیابون میدیمش سلام نمیدادم جلوهمه وای روانی میشدمیرفت خونه دادوبیدادراه مینداخت🙂گذشت خواهرشوهرم بابچه هاش باگریه اومد دنبالم گفت توروقران ب پات میافتم بیابذار تموم بشه شوهرم خودش گفت بیایدمن جیگرم کباب شدگفتم باشه میایم مارفتیم وقتی این دامادبیشعوراومدانگاردلش پرشروع کرد ب اراجیف گفتن ب شوهرم گفت چرا ب من سلام نمیدی زنت ب چ حقی سلام نمیده شوهرمم اب پاکی وریخت رو دستش ورید بهش خلاصه انقد زر زد شوهرم ب من گفت پاشوبریم خواهرشوهرم زد زیرگریه گفت نه نمیذارم شوهرم گفت مگ نمیبینی بازبون بی زبونی میگ بریدمن فقط کشوندمتون اینجاحرف بارتون کنم شوهرش گفت اره راست میگ همینه😐😐😐

خلاصه پاشدیم من ک پاشدم ریدم ب سرتاپاش گفتم بار آخرت باشه باشوهرمن اینجوری حرف میزنی گفت توبلدنیستی حرف بزنی نه گفتم نگاه ب طرفم میکنم بعدشم توبیخودمیکنی چت منوخواهرشوهرمومیخونی شایدمن ازرابطه زناشوییم گفتم بایدمیخوندی گفت اگه بچم میخوندنوشتی پاره شدم چی گفتم کم تسبیح اب بکش از بچه هات بددهنتر دیدی تاحالا؟؟؟؟خلاصه ریدم بهش اومدم بیرون

ولی باخواهرشوهرم قهرنیستما خیلی دوسش دارم واینوبگم تمام مدت مادرشوهرپدرشوهرمم اونجابودناااا😐😐😐هیچکاری نکردن حالم برای شوهرم سوخت فرداش مادرشوهرم زنگ زده میگ پاشوبیااینجاغذابخوریم خواهرشوهرت غذاهای دیشب ک پخته بودو اورده بخوریم😐😐😐خواستم بگم روانی گشنهههه چی زدی

گفنم من یه خرماخوردم دیشب اونجا اومدم خونه صدبار انگشت انداختم بالابیارم چی میگیدشما گفت واچرااینجوری میکنی گوشی وقطع کردم خلاصه گذشت هربارمیریم فقط از دامادشوخانواده اش ودخترشونوه هاش میگ خسته شدم نشده ی باربریم ازخودمون بگیم

تاکار داده شوهرمن حمالشه شایدماهی یه باردعوتمون کنه بریمم ما۸شب میرسیم اونجاازسرکار ۹شب تازه چایی دم میکنه۱کیلوسبزی میندازه جلومن پاک کنیم۱۰شب تازه شام میذاره خسته شدم ازدسش

هرباردخترش میره اونجامیگه بیاسریع یه ساعت بشینیم تاآقافلانی نیومدسریع برگرد خیلی ب غروروم برمیخوره منم نمیرماولی گفتنش آزارم میده دامادش هزاربار خونه اش مادرشوهرمو انداخته بیرون این بازم میره بهش علنی گفت نیاخونم بازمیره اصلا خیلی آدمای عجیبی هستن ماها ترک هستیم خیلی ب داماد بها نمیدیم خیلی خانواده هامون سرسنگیننن

همون بهتر که خودش پاشو بریده روانیه قلب سیاه این جور ادما سالم نیستن و مشکلات شدید مغزی دارن

باورت میشه اصلا مشکل من دامادشون نیس 

مشکل من بی عاربودن خانواده شوهرم داماده میرینه بهشووون علنن ولی این زنه ب یه ورش نیستااات بخدا توگوش مادرشوهرمم زده ها

باورت میشه اصلا مشکل من دامادشون نیس مشکل من بی عاربودن خانواده شوهرم داماده میرینه بهشووون علنن ولی ...

چون پولداره رو سرشون سوار شده 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

الان شماهامیگید چیکاکنم دوباره ی داستان شده بودکه اسباب کشی کردن مادرشوهرمینا خواهرشوهرمیناشمال بودن تمام جا ب جاییاشونو همسرم انجام دادومنم رفتم کمک بعددیگ نذاشت ب چیزی دست بزنیم گفت من کار دخترمو قبول دارم کار پسرموقبول ندارم😐😐وای انقدبهم برخورد اومدم خونم الان۵هفته اس نرفتیم یعنی حتی دعوتمونم نکرده تااینک دیشب خواهرشوهرم زنگ زده میگ خونه مامانم پاشوبیاببینمت تاپسرم نیومده برگرد😐😐😐وای انقدبهم برخورد مادرشوهربیشعورمم نگفت چرااینجوری میگی ب عروسم خب میری نگو بیام سرسنگین تری وای اصلا خیلی یجوری هستن