2777
2789
عنوان

باردارم چهار ماهمه یعنی گوه بخورم به دومی فکر کنم روانی شدم بقران

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 50 پست
انشاالله هرچه که هست سلامت باشهمیگذره این دوران هم .قوی باش عزیزم

انشالا یعنی بیاد شده باشه رحمم رو هم در بیارم اینکار میکنم تا دیگه حامله نسم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اکه میتونی سزارین کن

چرا از سزارین متنفرم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

منم بیشتر از یه بچه دوست ندارم حقیقتا خیلی دردسر داره

از حاملگی متنفرم ن از بزرک کردن

از حاملگی متنفرم ن از بزرک کردن

دیگه کاریه که شده خیلیا در حسرت اینن جای شما باشن

توکل برخدا کن شماهم مثل همه خانم های دیگه

انشاالله به سلامت زایمان میکنی 

از بارداری هم یه خاطره میمونه فقط

بچه هم بیاد انقد شیرینی بده به زندگیت که عاشقش بشی

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

اخه شنیدم زایمان طبیعی هم درد شدید داره..هم پرستارا موقه زایمان اذیت میکنن..هم واژنو بدنت سالم میمو ...

بس که کیفیت همه چی پایین اومده فامیل ما سزارین کرد گفت اون آمپولی که تو کمر میزنن براش اثر نکرده مجبور شدن 8 بار تکرارش کنن الان بیچاره همش کمردرد داره

چرا ادم تو بارداری خیلی دندون درد میشه؟منم یادمه تو بارداری خیلییی دندون درد میشدم شب تا صب از درد ب ...

کلسیم بدن مادر برای تشکیل استخوان های جنین مصرف میشه و دندون ها میپوسن

کلسیم بدن مادر برای تشکیل استخوان های جنین مصرف میشه و دندون ها میپوسن

فقط موقع بارداری خیلییییی شدید درد داشتم بعدش کلا رفت ک رفت انگار نه انگار ک درد میکرده دیگم نگرفت

کله دندونام همه باهم درد گرفته بودن

🖤💔🙂
فقط موقع بارداری خیلییییی شدید درد داشتم بعدش کلا رفت ک رفت انگار نه انگار ک درد میکرده دیگم نگرفتکل ...

منم شنیدم اکثر مادران باردار دندون درد میگیرن یه دلیلش اونه که گفتم یه دلیلشم عصب دندون ها حساس میشن

یا خداچی بگممن کمر درد ندارمفقط تا یه سال پادرد داشتم

کلا چه طبیعی چه سزارین عوارض دارن

سزارین راحت تره به شرط اینکه دکترا مواد خوب بکار ببرن

طبیعی نقاهت کمتری داره اما ممکنه بعدا عمل رو دست آدم بزاره مثل پایین اومدن مثانه یا اینکه حین زایمان بخیه لازم بشه آدم که تصورشم وحشتناکه