نفخ شکمم اونقدر زیاده مدام دل درد های عذاب آور دارم پلیپ بینیم نمیزاره نفس بکشم دندون درد سر درد و افسردگی خارش بدن کی این دوران کوفتی تموم میشه اخه
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍
انشاالله هرچه که هست سلامت باشهمیگذره این دوران هم .قوی باش عزیزم
انشالا یعنی بیاد شده باشه رحمم رو هم در بیارم اینکار میکنم تا دیگه حامله نسم
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم بیشتر از یه بچه دوست ندارم حقیقتا خیلی دردسر داره
از حاملگی متنفرم ن از بزرک کردن
اخه شنیدم زایمان طبیعی هم درد شدید داره..هم پرستارا موقه زایمان اذیت میکنن..هم واژنو بدنت سالم میمو ...
بس که کیفیت همه چی پایین اومده فامیل ما سزارین کرد گفت اون آمپولی که تو کمر میزنن براش اثر نکرده مجبور شدن 8 بار تکرارش کنن الان بیچاره همش کمردرد داره