2777
2789
عنوان

بنظرتون ست جشن تکلیف بخرم

124 بازدید | 20 پست

دخترم یه چادر داره نوعه چند بار فقط پوشیدش شوهرم میگه خرج الکیه ولی دخترم میگه دلم از این ستا میخواد بنظر شما چکار کنم؟خودمم دلم میخواد بخرم چون دوسندارم دخترم غصه بخوره

دخترت میخاد با حجاب بشه؟ اگر آره براش بخر اگه فقط بخاطر ذوق میخاد خرج الکیه دیگر سر نمیکنه بعد‌ش

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

من باشم میخرم

مگه چندبار از این جشنا هست

یادمه مامانم برا من خریده بود حس خوبی داشت

تازه رفت گلفروشی داد ی تاج گل برام درست کردن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جیز بی ربط برات میگم بعد تصمیم بگیر برای من هیچ وقت هیچی نمی‌خريدن  میگفتن لازمت نمیشه من الان 40 سالمه و هنوز فکر میکنم بهش ، خانوادم ندار نبودنااا  ولی همیشه فکر میکردن چون فلان چیز و دارم فلان چیز و نخرن  اگر داری بخر بزار در آینده نگه هیچ وقت نداشتن 

یه جیز بی ربط برات میگم بعد تصمیم بگیر برای من هیچ وقت هیچی نمی‌خريدن میگفتن لازمت نمیشه من الان 40 ...

منم دقیقا مثل شما فکر میکنم شوهرمه همش میگه پول هدر میدی

منم دقیقا مثل شما فکر میکنم شوهرمه همش میگه پول هدر میدی

برای همسرت حرف منو بگو . بهش بگو اینطوری فکر نکنه آدم بچه دار میشه که تو ناز و نعمت باشه نه که همه چی تو دلش بمونه 

من باشم میخرممگه چندبار از این جشنا هستیادمه مامانم برا من خریده بود حس خوبی داشتتازه رفت گلفروشی دا ...

اره همش خاطره میشه براش منم یادمه تقریبا ۲۱ سال پیش مامانم در حد توانش برام چادرمو تزیین کرد خیلی خوشگل شده بود برا بقیه ساده بود و چادرمنو پوشیدن عکس گرفتن خیلیا

خودش اره عکسشونو دیده میگه ازینا میخام

پس براش تهیه کنید انشالله به مبارکی و شادی استفاده میکنه 

بعدا هم میتونه تو خونه ازش استفاده کنه 

بچه ها تو این سن چیزهای گوگولی دوست دارن 

پس براش تهیه کنید انشالله به مبارکی و شادی استفاده میکنه بعدا هم میتونه تو خونه ازش استفاده کنه بچه ...

اره مخصوصا ازین جدیدا خیلی خوشش اومده کیفاشون عکس دخترونه داره

دخترت میخاد با حجاب بشه؟ اگر آره براش بخر اگه فقط بخاطر ذوق میخاد خرج الکیه دیگر سر نمیکنه بعد‌ش

من خودمم دوسندارم با حجاب باشه مثل خودم باشه نه باحجابم نه بی حجاب معمولی

سلام عزیزان ما ست جشن تکلیف فوق العاده شیک داریم تو کانال ایتامون دنبال مون کنید ضرر نمی کنید

اگر خواستید تو ایتا به این آیدی پیام بدهید لینک کانال رو بفرستم براتون

@atefe1843