2777
2789

دوساله توگرفتاری و بد بیاری افتادیم از وقتی بچه دومم بدنیااومد

شب وروزم بافکرو خیال میگذره حوصله ندارم بی پولیم فشارمیاره دارم روانی میشم شوهرم درست موقع زایمان بیکارشد تا چندماه بدشم یه شغل کم درامد

یکاری پیش اومد ۵۰گرم طلامو پارسال فروختم

اصلا یه وضعیه خودمم کلا پیرشدم همه میگن خیلی تعقیرکردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پول میاد و میره

اگر بخوای بخاطر بی پولی خون خودتو بچه هات رو داخل شیشه کنی که کاری پیش نمیره

الان با ناراحتی پولدار میشید مثلا؟ یا نه خودتو بچه ها رو تا سر حد دیوانگی افسرده میکنی

این مشکل حل میشه یه مشکل دیگه پیش میاد اگه قرار باشه همش ناراحت باشیم که دیگه سودی نداره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

موهام ریخته پول ندارم برم دکتر شب تا صبح دستام بی حس میشن بچم دیشب گریه میکرد هرکاری میکردم نمیتونست ...

بخاطر استرس و اضطرابه اعصابت درگیر شده

گل گاوزبون بخور ریلکس کن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

کم حرص بخور

اوضاع همه ریخته ب هم دیگه اینقدر تو ذهنت بالا پایین چرا و چگونه نکن با هر چی دارید دور هم خوش باشید تا بگذره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ربطی به بچه ی دومت نداره ها

اینو گفتم چون انگار خیلی تاکید میکنی که بعد از بدنیا اومدن بچه دوم و... این برای این

دوتا موضوع هست اول کلا از دو سه سال پیش وضعیت اقتصادی مردم بسیار بد شده و این برای همه ملموسه دوم بچه ی دوم بار اقتصادی خانواده رو بیشتر کرده مخصوصا که نوزاد هزینه هاش خیلی زیاده

خدا انشاالله بزودی در خیر و برکت رو به روی زندگیتون باز کنه

از بی پولی از آینده میترسم بادوتا دختر میگم نکنه از پسشون برنیام از ریزش موهام ک روز ب روز بدترمیشه ...

خیلی درکت میکنم منم ۲تا بچه وصعیتو میبینم روزی چند بار گریه میکنم شرایط خیلی سخته

قبل عید مشت مشت موهام میریخت از استرس از فکر و خیال

رفتم تو حموم با قیچی کوتاه پسرونه کردم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از بی پولی از آینده میترسم بادوتا دختر میگم نکنه از پسشون برنیام از ریزش موهام ک روز ب روز بدترمیشه ...

ریزش موهاتون بخاطر استرس و زایمان و شیردهیه.

بهترین راه خونگی ریزش مو آب پیاز هست. ولی خب بخاطر بوش کسی زیر بارش نمیره. شما اگر چند روز جایی نمیرین حتما امتحان کنین