2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پیش شوهرم حرف میزنه

294 بازدید | 18 پست

و میدونه از بین بچههاش مهربون ترین و دلسوزه

دیروز گفته بچه خواهرت تو خونه خسته شده و باباش که نیست بهانه گیره و.. مرتب خواهر کوچیکشو که تازه دنیا اومده کتک میزنه از حسادت بچگانه(توجهها هنوزم سمتشن اما حسودیش میشه به نوزاد) پدرشم راه دوره کارش دریابانی

نمیدونم چیاگفته دیشب شوهرم کفت بریم دنبالش ببریمش پارک و..؟

منم گفتم مشکلی نیست فقط زنگ بزن اجازشو از خواهرت یا دامادتون بگیر

اینم زنگ زد خواهره گفد بعدا زنگ میزنم و نزد، بعد

بعد من بهش گفتم بخاطر این گفتم زنگ بزن از خواهرت بپرس

چون یبار چندماه پیش من وسط گریه های بچش گفتم زندایی گریه نکن بریم پارک

خواهرت گفت باباش خودش میاد میبرتش

چرا واقعا مادرشوهرم فقط ب شوهرم این حرفارو میزنه؟

نمیگه شاید کنف بشه جلو خواهره؟ مثلا اومده محبت کنه باز محل نداده

ب شوهرمم گفتم بچه مسئولیت داره درخضور مادرش یا پدرش اوکی ببریمش

اما تنها نه

بعد من بهش گفتم بخاطر این گفتم زنگ بزن از خواهرت بپرسچون یبار چندماه پیش من وسط گریه های بچش گفتم زن ...

مشخصه صبحه موندی از چی ناراحت بشی

بسم الله گفتی اینم کشیدی وسط

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی عاقلانه نگاه میکنی چیز بدی نگفته فقط دلسوزی کرده همین.

کارت عالی بود که گفتی زنگ بزن به خواهرت.

در ضمن اینم به شوهرت بگو که وقتی خودشون راضی نیستن و خوششون نمیاد چرا اصرار داری بچه مردمو ببری جایی؟

مادرش صلاحشو بهتر میدونه شاید اصلا شوهرش خوشش نمیاد در نبودش بچه هاش رو کسی جایی ببره!

و بهش بگو دلسوزی الکی برای کسی نکن.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بعد من بهش گفتم بخاطر این گفتم زنگ بزن از خواهرت بپرسچون یبار چندماه پیش من وسط گریه های بچش گفتم زن ...

تفکرش با خواهر شوهرت فرق داره ب خواهرشوهرتم بگو ما بخاطر حرفای مامانت میخواستیم بچه رو ببریم پارک البته عمدی و رک نگو تو لفافه بگو .ک بدونه از کجا اب میخوره .

داری میگی شوهرت بچه خوبشه دیگه .بچه خوبا اینجورن برا ما هم اینجوره وضع

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

پسرخواهرشوهرم کوچیک که بود همیشه میخواست با ما بیاد بیرون

من به همسرم گفتم دوس داری دو نفری برید من نمیام . بچه ی بقیه مسئولیت داره . منم نمیتونم مواظبش باشم . خودت ببرش بیرون هرچی شد هم پای خودت تنها باشه

همسرمم گفت نه منم نمیتونم مسئیولیت قبول کنم با پدر و مادر خودش بره

خودمم بچه داشته باشم حتی اجازه نمیدم تا دم در با دیگران بره یا شب خونشون بمونه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

داره دلسوزی میکنه و میخواد رابطه ی بچه های باهم خوب باشه مثلا.مادرشوهر منم هی میگه برادر شوهر و جاریم ازش میپرسن من اسم بچمو چی میخوام بزارن یا میگن دلمون واسشون تنگ شد چون شهر دوریم در حالی که الان که ۷ماهمه برادر شوهر که هیچی جاریمم حتی یکبار نپرسید چند ماهته جنسیت بچت چیه با بارداریت خوبه یا نه...منو شوهرم میدونیم مادرش الکی از خودش حرف میزنه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما که از دایی خیر ندیدیم بذار اون دختربچه خیر ببینه

😅

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ما مستاجر هستیم با دوتا بچه شهر غریب حقوق بخور نمیر .بیست سال پدر شوهرم فوت شده خونه حصر وراثت شده و سهم همه مشخص مادر شوهرم حقوق بگیره وضع خونش عالی خورد و خوراک عالی خونه صدو پنجاه متری در اختیارش.بیمه تکمیلی داره حالا قراره عمل تعویض مفصل انجام بده خودش بانک پول داره سود میگیره خواهر شوهرم پیام داده به شوهرم که پول بدید مامان پاش رو عمل کنه.من موندم منطقشون چیه ما با این وضع گرونی تو خرج خودمون موندیم ماهی پانزده تومن بابت قسط و کرایه خونه میدیم

خواهر همسرتون شرایط سختی دارن

مراقبت از بچه ها در نبود همسر سخته و اگر بچه رو با دایی همراه کنن و تو پارک اتفاقی براش بیفته متهم میشن به هزارو یک چیز

دوم این که ممکنه نگران باشه حرکت دایی مقطعی و احساسی باشه .بچه وابسته بشه و یهو به هر دلیلی که دایی تغییر رویه بده و نتونه بچه ضربه میخوره .

ایشون در واقع دارن احتیاط می کنن و حق دارن ...

ما مستاجر هستیم با دوتا بچه شهر غریب حقوق بخور نمیر .بیست سال پدر شوهرم فوت شده خونه حصر وراثت شده و ...

شما هم بگید ببخشید مادر خودش پول داره

چه عقده ای

اگر نداشت مادرش میگفتم بدین حتما گناه داره مادره

ولی وقتی داره نه

خدارو خوش نمیاد از دهن بچههات بگیرید بدین ب اون وقتی خودش داره

خواهر همسرتون شرایط سختی دارن مراقبت از بچه ها در نبود همسر سخته و اگر بچه رو با دایی همراه کنن و تو ...

من اونو درک مبکنم اما درک نمیکنم مادرشوهرم چرا مشکلات اونو فقط در گوش شوهر من میگه

چرا ب بقیه نمیره بگه

اینم دلسوز و احساسی