2777
2789
عنوان

این اخلاق بده بنظرتون

158 بازدید | 19 پست

بچه ها من با افراد خیلی نزدیک زندگیم مثل خانوادم خیلی شوخی میکنم و میگیم میخندیم

اما با بقیه نه مثلا فامیلای ما همه خانوما و اقایون باهم شوخی میکنن مدام. نمیگم بده ها من خودم اهل شوخی نیستم باهمه‌‌. همیشه سرسنگینم نهایت احترامو به بقیه میذارم و ناخوداگاه کلامم رسمی و محترمانست. هرچی خواستم خودمو همرنگ بقیه کنم نشد که نشد. دربرابر شوخی هاشون جز لبخند کار دیگه ای نمیتونم بکنم. ولی وقتی مودبانه و سرسنگین برخورد میکنم خیلی راحتترم انگار خود خودمم 

من اون خود واقعیمو تقویت نکردم و همیشه میخواستم مثل بقیه باشم بخاطر همین تبدیل شدم به یه ادمی که روش نمیشه تو اونجور جمع ها حرف بزنه و مدام کناره گیری میکنه و کسی هم باهاش حرف نمیزنه

🤍🐼🥥

اصلا نخواه شبیه کسی باشی 

ورژن خودت ولی بااعتماد به نفس و عزت نفس

میشه الگو هر کسی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نخواه شبیه کسی باشی ورژن خودت ولی بااعتماد به نفس و عزت نفسمیشه الگو هر کسی

دقیقا

تصمیم گرفتم خودمو همینجور که هستم قبول کنم ولی گاهی نگاه بقیه اذیتم میکنه یه جوری زل میزنن انگار دارن با نگاهشون میگن اه این چرا اینجورییه

🤍🐼🥥
دقیقاتصمیم گرفتم خودمو همینجور که هستم قبول کنم ولی گاهی نگاه بقیه اذیتم میکنه یه جوری زل میزنن انگا ...

از کان سوزیشونه نمیتونن مثله تو اینقدر با شخصیت باشن

خیلی قشنگه آدم سنگینی باشی ولی نه همیشه چون حس میکنم 

اذیت میشی چون بالاخره لازمه با چند نفر در حد کشت صمیمی بود دیگه

دیگه هر چی خودت راحتی بقیه به کمرت

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
از کان سوزیشونه نمیتونن مثله تو اینقدر با شخصیت باشنخیلی قشنگه آدم سنگینی باشی ولی نه همیشه چون حس م ...

مثلا تو یه جمع بیست سی نفره فقط با یکی دونفر راحتم 

🤍🐼🥥
مثلا تو یه جمع بیست سی نفره فقط با یکی دونفر راحتم

طبیعه 

ذات آدمیزاد همینه مگه ما دستگاه جفگیری ایم

باهمه جفت بشیم 

عشق کن 

طبیعه ذات آدمیزاد همینه مگه ما دستگاه جفگیری ایمباهمه جفت بشیم عشق کن

اخه بقیه همه باهم راحتن 

یه حس تنهایی بهم دست میده

یه پسرخاله دارم متاهله با همه خانومای جمع شوخی داره بقیه هم خوششون میاد همکاری میکنن

همین ایشون میشیه زل میزنه به من و با یه حالتی نگاه میکنه که انگار داره چندشش میشه 

یکی نیست بگه مگه قراره همه بهت رو بدن اخه

🤍🐼🥥
اخه بقیه همه باهم راحتن یه حس تنهایی بهم دست میدهیه پسرخاله دارم متاهله با همه خانومای جمع شوخی داره ...

شما چرا وقتی عینه وزغ نگاهت میکنه دستتو بیکار میزاری 

پاشو ی بیل بردار بکن تو تخمه چشماش تا بفهمه یمن ماست چقدر

کره داره 

شما چرا وقتی عینه وزغ نگاهت میکنه دستتو بیکار میزاری پاشو ی بیل بردار بکن تو تخمه چشماش تا بفهمه یمن ...

چیکارکنم اخه تو جمع 

هر واکنشی داشته باشم به ضررخودمه 

🤍🐼🥥