2777
2789
عنوان

قهر با همسر😒😐🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 22 پست
چقدر زشت و بدهشوهر شما هم همین فحش ها رو میده؟بعدش باهاش چه رفتاری میکنید ؟

آره فحش های بدتر هم میگه. من قبلا در مقابلش جواب میدادم و مثل خودش میکردم ولی الان یه مدته کلا بی ادبی نمیکنم بهش. اون فحش میده اما من نمیدم. این باعث شده خجالت بکشه و کمترش کنه. ولی عادتشه دیگه هی میگه بعد معذرت‌خواهی میکنه. یه کار خیلی رومخی میکنه وقتی عصبانی میشه استیکر 💩 می‌فرسته بهم. خیلی ناراحت میشم. قهر میکنم باهاش، نه داد میزنم نه بی احترامی میکنم. منتظر میمونم خودش بهم زنگ میزنه یا میاد خونه و ازم معذرت‌خواهی میکنه. موقع معذرت‌خواهی، بهش میگم خیلی حرفای بدی میزنی بهم و باعث شد یه قدم ازت فاصله بگیرم ناخودآگاه و سرد بشم.اینو میگم، می‌ترسه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فحش های بدتر هم میگه. من قبلا در مقابلش جواب میدادم و مثل خودش میکردم ولی الان یه مدته کلا بی اد ...

منم این دفعه که شنیدم گفت حرومزاده بهش گفتم خودتی 

ولی اگه جواب ندم یعنی باعث میشه بهتر بشه؟

شما چندساله ازدواج کردید

می‌خوام ببینم از اولش بهتر شده یا بدتر؟

منم این دفعه که شنیدم گفت حرومزاده بهش گفتم خودتی ولی اگه جواب ندم یعنی باعث میشه بهتر بشه؟شما چندسا ...

5سال

والا هر مرد قلقش با اون یکی فرق داره. باید قلقش پیدا کنی. نقطه ضعفشو پیدا کن و از همون استفاده کن. گاهی هم باهاش خشن و با اعتماد به نفس برخورد کنی، بد نیست. همیشه هم در مقابلش آروم نیستم. ولی، فحش اصلا نمیدم. فقط حرفمو محکم و با صدای بلند و چشمای گرد شده میگم که حساب کار دستش بیاد. ولی اکثرا سکوت میکنم. دیگه برحسب شرایط باید تصمیم بگیری. ولی فحش نده اصلا. بهش هم تاکید کن که من ازت خیلی عصبانیم ولی فحش نمیدم. 

وا چه بد جوابتو داده چقدر بی ادب

اگه تو محترمانه بدون توهین جوابشو دادی اون فحش داده حقشه قهر باشی 

اصلا آشتی نکن تا بیاد منت کشی

مردا همشون همینن

شوهر منم همه چیزارو باهم میخره مثلا یهو وسایل خیارشور سبزی قورمه سبزی آش سبزی سوپ میگم بذار هرروز یکی میگه خودم انجام میدم کاری نداره که

خودشم انجام میده خراب کاری 

5سالوالا هر مرد قلقش با اون یکی فرق داره. باید قلقش پیدا کنی. نقطه ضعفشو پیدا کن و از همون استفاده ک ...

اره منم اصلا فحش نمیدم

ولی باید باهاش یه بار خیلی جدی برخورد کنم فایده نداره

وا چه بد جوابتو داده چقدر بی ادباگه تو محترمانه بدون توهین جوابشو دادی اون فحش داده حقشه قهر باشی اص ...

اره اینم دوتا سبزی کمک کن پاک کرد و دیگه دست به هیچی نزد

منم پدرم تازه از دست دادم معنی کلمه حرومزاده چقدر زشت و زنندست