2777
2789
عنوان

چرا همه پروفایل منو گذاشتن

171 بازدید | 11 پست

ی پروفایل گذاشیتم هر جا میریم تا پروفایل بقیه هم همینه 😂😂😂☺️حاجی مگه عکس نیست؟😂😂😐💔حلالسون 

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

والا ما جز چنتا کله نقاشی شده چیزی نمبینیم 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

مگه خصوصیه؟!

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه خصوصیه؟!

نه خصوصی نیست جهت فان گفتم چون امروز چندتا رو دیدم همینو گذاشته بودن😂

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

نه خصوصی نیست جهت فان گفتم چون امروز چندتا رو دیدم همینو گذاشته بودن😂

من اولین باره میبینمت

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
جدی؟ی دختر بچه اس که

نه منظورم این پروفایلاست که خود نی نی سایت گذاشته 

خیلی قوزمیته

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
نه منظورم این پروفایلاست که خود نی نی سایت گذاشته خیلی قوزمیته

اهااا 

باز عوضش کردم انشاالله به این رحم بشه😂