2777
2789
عنوان

مادر شوهر

160 بازدید | 4 پست

بیاید یه بازی، آخرین حرف و تیکه کنایه ای ک از مادرشوهراتون شنیدید چی بوده؟😂

خودم، همسرم یه بی دقتی کرده بود ایشون گفتن ک من باید حواسم میبود ک همسرم بی‌دقتی نمیکرد، ای خداااااا

مادرشوهرم ک عمه ام هس بهم گفت حواستو جمع کن مث مامانت به طلاق نکشی خیلی دلم شکست مامانم از بابام جدا شد همون سالا ک من دوسالم بوده و مادرم خودش درخواست طلاق میکنه و نخواسته با بابام ب زندگی ادامه بده بنا ب شرایطش

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
کاش زن داداش هاتون یا خونواده شوهرتون بشینن غیبت شماهارو بکنن چقدر عاشق غیبت کردن در مورد خونواده شو ...

مطمئن باش میکنن در امان نیستیم از دست همونا

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند شب پیش خونه خواهر شوهرم دعوت بودیم 

قابلمه پارتی من و خواهر شوهر وسطیم زرشک پلو درست کردیم 

ایشون زرشک پلو دخترشون رو خوردن و هزارتا ایراد گذاشتن فکر میکردن اونو من درست کردم الان فهمیدم تمام ایراد هاش به غذا الکیه🤣

میگف قدیم میگفتن یه دوره ای از زمونه میرسه که دخترا ب پسرا التماس میکنن منو‌بگیر

خطاب ب من و همسرم چون باهم دوست بودیم قبل ازدواج و خانوم معتقده ک من التماس میکردم🤣