2777
2789
عنوان

نامزدم با پیج فیک پیام داده

231 بازدید | 25 پست

منم خودمو زدم به اون راه که نمیدونم پیج برا خودشه

اومد با پیجه گفت من عاشقتم و شب و روز بت فکر میکنم 

منم گفتم نامزد دارم و اکانتم مشترکه و نمیدونم متعهدم 

دوباره پیام داد من ازت عکس دارم که باهم رفتیم تو کافه منم براش ایدی اصلی نامزدمو فرستادم گفتم برو عکسارو براش بفرس و بلاکش کردم

اعصابم ازش خرده که چرا اینقدر نسبت به من بی اعتماده ..هنوز به روش نیاوردم ولی نمیدونم چرا گریه ام گرفت ...بخدا من اهل پسربازی نبودم 💔یلحظه بهش فکر کردم داره با پیج فیک چه انگی بهم میزنه گریه ام گرفت هنوز نخوابیدم اینقدر اعصابم خرده

باهم دوست بودین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اینکارا برای مایه لعنتی

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نگو فهمیدی بگو ببین ینفر همچین پیامی داده شاید میخاد ببینه بهش میگی یا نه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

برات مهم نباشه اصلا منم مثل خودت یبار از شب تا صبح گریه کردم

ولی اگه باز این کار کرد با مدرک بگو بدون مدرک انگار می‌کنه

حالا مطمئن هستی نامزدته؟کسسی نبوده سر به سرت بزاره

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

یاد اسماعیل و سمانه افتادم 

تو سریال همه چیز آنجاست 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست