2777
2789
عنوان

کیا موضوعات ده سال پیش نی‌نی سایت یادشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 46976 بازدید | 1133 پست
منم دلم برای گذشته تنگ میشه، اکثرا هم سنشون میانسال بود، مدرسه ای وکنکوری زیاد به چشم نمیومد

تاپیکای شیدی و تیارا یادته به آسایشگاهیا معروف بود

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

مویی سفید کردم تو این سایت با تاپیکا و کامنتا😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سارینا رو کی یادشه؟؟

رو مخ بود

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منم ۲۵سالم بودم تقریبا، تازه ازدواج کرده بودم، اومدم اینجا چشم و گوشم باز شد که باید از خانواده شوهر ...

منکه اصلا دریغ از یه روزنه از چشم و گوش 🤣

همونطور ساده و احمق موندم و هستم😬

اون دختره چشم رنگی که میگفت زشتم؟

افرین

بانمک بود همش میگفت زشتم

همون دختر چشم سبزه که هر نیم ساعت تاپیک میزد من زشتم؟😂

دقیقا...

دقیقا...

فکر کنم عکسشو هنوز دارم تو گوشیم

یه مدت از عکسای خودم بیشتر عکسای سارینا دیدم

یادمه بچه طلاق بود مامانش ندیده بود

اخرم رفت تو گلخونه مشغول به کار شد

اها اون اخرا تاپیک میزد من خوشگلم 😂

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی