2777
2789

من سال ۹۵ اینجا خواننده خاموش بودم، یه شب یه دعوا و جنجال شد تو سایت که نصف کاربرا درگیرش شدن و تا چند روز ادامه داشت، گویا گروه واتساپی زده بودن و باهم بیرون از سایت ارتباط گرفته بودن، بعد دو دسته شده بودن و نمیدونم چه جریانی بینشون پیش اومده بود که دعواشون به اینجا کشیده شد و هر شب یه گروه میومد اون یکی گروه رو رسوا میکرد، خیلیها تعلیق شدن از بس حرف بد میزدن، مدام پای نی‌نی یار از این پست به اون پست بود برای تعلیق

یکی هم بود داستان زندگیش رو نوشته بود بعدها معلوم شد تخیلات خودشه، اونموقع مد بود داستان زندگیشون رو مینوشتن

شما چی یادتونه؟ چه جنجالی؟ یا چه اتفاقی یا چه کاربری تو ذهنتون مونده؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الویه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

من از خیلی بی بیشتر از این سال ها خوانده خانوش بودم ...یه مریم کلی بود که داستان زندگی پسرش علی رضا که سی پی بود میزاشت ...وبعد هم فوت کرد پسرش خیلی دوسدارم ببینم آلان درجه حاله بچه دارشد.......

یه کاربری بود اسمش سیب ترش بود اولین خیانت سایت رو اونجا خوندم چقدر غصه خوردم واسش گل مهر هم یادمه ب ...

من ۹۸زیاد نمیومدم، یکی بود میگفت خدمتکار داره عکس خونش رو فرستاده بود یه عالمه بزرگ میگفت از بس تعداد مهمونیهام زیاده خسته شدم دیگه، اون زمان برای همه عجیب بود