2777
2789
عنوان

کیا موضوعات ده سال پیش نی‌نی سایت یادشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 46933 بازدید | 1133 پست

تاپیک دورهمی میزدن بعد عکس میزاشتن 

برا اینکه مرد نیاد تو تاپیک ،الکی اسم تاپیک رو یه چیز مسخره میزدن که مردا نیان

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه باحال بخاطر همینه تاپیکای قدیمیو میخونیم خیلیاشون کاربریسون معلوم نیست؟تعلیق شدن؟

اون زمان تعداد تعلیقیها خیلی بالا بود فکر کنم اخه میومدن داستان تخیلی از زندگیشون میزاشتن بعد میگفتن مثلا رمان نوشتم ببینم نظر شما چیه😂

قبلنا خیلی بهتر بود 

یه کاربری بود اگه درست بگم اسمش مونای پاییزی بود ،چه قلمی داشت 

داستان ازدواجشو نوشت انگار یه نویسنده حرفه ای نوشته بود 

انقدر جذاب بود قلمش ،تا ته داستانو مینشستی میخوندی 

مثل الان نبود ،الان باید ترنسلیت کنی طرف چی نوشته

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
قبلنا خیلی بهتر بود یه کاربری بود اگه درست بگم اسمش مونای پاییزی بود ،چه قلمی داشت داستان ازدواجشو ن ...

چقدر برای من اسمش اشناست🤔ولی یادته یه عده هم کارشون این بود که مچ گیری کنن؟ اسکرین میگرفتن از پستها تا بعدا به روت بیارن😂

چقدر برای من اسمش اشناست🤔ولی یادته یه عده هم کارشون این بود که مچ گیری کنن؟ اسکرین میگرفتن از پستها ...

آره 

تاپیک ها اسکرین شات و مچ گیری هم زیاد بود

داستان میزوگی یادته 

البته من تاپیکشو ندیدم بعدها حاشیه شو دیدم که میگفتن الکی بوده داستانش😂چه مچگیری کرده بودن 

اصلا سایت کاراگاه داشت😂

آره تاپیک ها اسکرین شات و مچ گیری هم زیاد بود داستان میزوگی یادته البته من تاپیکشو ندیدم بعدها حاشیه ...

دقیقا سایت پر از کارآگاه های پیگیر بود، ادم به همه چیز شک میکرد حتی به خودش😂

آره تاپیک ها اسکرین شات و مچ گیری هم زیاد بود داستان میزوگی یادته البته من تاپیکشو ندیدم بعدها حاشیه ...

مچشون رو که میگرفتن از سایت کلا حذف میشدن بیچاره ها، بعد دوباره با اسمهای دیگه برمیگشتن و کارآگاهان غیور حتی میفهمیدن کدوم کاربری همون فلانیه سابقه، من همیشه به تیز بودنشون حسودیم میشد😁

من از خیلی بی بیشتر از این سال ها خوانده خانوش بودم ...یه مریم کلی بود که داستان زندگی پسرش علی رضا ...

الانم کاربرسر فندقی همینه شزرایطش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.