2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد خاهره بی قیدهشاید صیغه،چیزی،خوندن،،سرخودمحرم شدن عقد محضری نبوده

صیفه هم بدون رضایت پدر امکان نداره 

فقط یه داستانی سرهم کرده عاقدی رو گول زده صیغه شون خونده محضری نیس ثبتشم نمیکنن دیگه 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

فرار کنه دزدی چیه این وسط

طلاهای خانوادش مگه نبوده ؟ خب الان کاریه که شده به جای جهیزیه ببخشن بهش نمیشه ؟ دخترشونه عزیزم هرچی باشه بالاخره که قرار بوده یه چیزی بعد ازدواج بهش بدن 

ولی خب دیگه از کمک و جهیزیه خبری نیست 

طلاهای خانوادش مگه نبوده ؟ خب الان کاریه که شده به جای جهیزیه ببخشن بهش نمیشه ؟ دخترشونه عزیزم هرچی ...

نگو اینجوری دزدی اصلا درست نیست .کمک به جای خودش اصلا نباید دزدی میکرد اونم با این سن کم اگه پسره طلاهارو ازش بگیره چی اینا فعلا سرمایه پدرمادرش هستن نه اون

اگر دختر هم نباشه میتونه عقد کنه . ربطی به اسم داخل شناسنامه باشه یا نباشه نداره .

قبلش اینم گفتم

یعنی بدون ازدواج دختر نباشه منظورته؟

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

میشه عزیزم عقد دائم هم می کنن. . ولی به قول اسی اینجا نگیم بهتره

با پارتی ورشوه بله

خب دیگه اینم از اس..... ام ظاهری😂

نگو اینجوری دزدی اصلا درست نیست .کمک به جای خودش اصلا نباید دزدی میکرد اونم با این سن کم اگه پسره طل ...

البته راست میگی 

درسته خانوادشن اما اشتباه کرده واقعا 

ولی به نظرم خیلی لحنش با خواهرش بده واقعا اون بچست عقلش کمه باید ببرنش پیش مشاور 

خدا کمکشون کنه 

خیر هیچ راهی نداره ،مگه اینکه قبل فوت همه اموال رو تقسیم کنن

آره دیگه تازندس تقسیم کنه باعقل واختیارخودش

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

یه ویس یا پیام کافیه 

یا یه متن بنویسید زیرش امضاکنه و اثر انگشت مثل خودشون همون‌جوری که خواب کرده رفته شماهم تو خواب ازش بگیرید 

میتونید شکایت کنید طلا رو برگردونید

بعدش برید شکایت که طلا با فاکتور بردن