2777
2789

😐تا حالا از کسی که حتی یبارم ندیدنش و فقط چن کلمه راجیش شنیدم 

اینقد حالن بهم نخورده بود 

وای چقد خاهرت منفوره و خره ببخشیدا

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

بابام میخواد همین کارو کنه امروز زنگ زده بهم صحبت جهاز میکنه فلان جا چیش خوبه پسره ک آه در بساط ندار ...

وای اسی نگو اینجوری 

خواهرت ۱۷ سالشه کلا خیلییی بچست 

اگه خواهر من بود میبردم مشاور با خانواده صحبت میکردم

تورو‌خدا مواظبش باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد ناراحت شدم بگو دختر حیف ت. نبود اخه چقد غصه میخورم برا دخترای نازمون چررررا با خودشون اینکارا رو ...

خاک تو سرش 

بابام‌قندش بالا زده فک کن ۴۵ روزه همش بیمارستان بستریه الان حالش بهتر شد گواهینامه داداشمو دست ترمینال فرستادم  

ک داداشم‌بیارتش داداشمم شکسته شده نیاوردش پاشده با اتوبوس تنها اومده 

سیم‌کارت بابامم برداشته دزد نکبت ک بابام‌کاری نتونه بکنه الان بابام ک همین دیروز  کارت ملیش ب دستش رسید 

بدون سیم‌کارت داره میاد 

از گوشی بقیه داره زنگ میزنه 

بابام‌از شدت فشار گوشاش نمیشنوه  بنده خدا 

خدا لعت کنه خواهرمنو حالا یادت باشه  تهشم خاله میشه 

چون آه کل خانوادمون پشتشه 

راستش دوس ندارم بگم‌چجوری عقد کرده نجس آشغال چون میترسم ناخود اگاه ب کسی آموزش بدم وحق الناس بشه و ...

یا خدا این دیگه چجور ازدواجیه که عاقد بتونه بدون رضایت پدر دختر مجردی رو ب عقد کسی دیگه در بیاره حتی صیغه هم نمیشه شاید عاقد دزدکی عقدشون کرده خواهرت براش یه داستانی سرهم کرده اون عاقدم گول خورده 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

فک کن من ک دیدم‌چقور ازش بدم‌میاد

اسی الان دیدم ۱۷ سالشه 

ببین واقعا بچس

نمیگم کاراش درستن 

ولی باور کن همش از بچگی و کم عقلیشع 

ای کاش میشد یکاری کرد براش 

وای خدایا این سن چقد سخت میگذره و خدا هیجکسو توی این سن توی چنین بدبختیایی نندازه

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

راستش دوس ندارم بگم‌چجوری عقد کرده نجس آشغال چون میترسم ناخود اگاه ب کسی آموزش بدم وحق الناس بشه و ...

افرین دختر فهمیده ی شما میگن که حواست هست ب حرف زدنت‌ممکنه خیلی از بچه های همسن خواهرت از اینکار یادبگیرند و برن زن هر ناکسی بشن

خبر مرگ خواهرم از محضر زنگ بزن بپرس ی راه داره متاسفانه کاس این قانون حذف بشه

مگه اینکه قانون جدید اومده باشه دارن همه چیو خراب میکنن هیچی سرجای خودش نیست متاسفم واسه این دوره ومسئولین وگرنه گوگلم سرچ کنی همچی چیزی نیست

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

خواهر سخت گیری بده ولی این خواهرنجس من آزاد بود مثل جن ده ها بیرون میرفت چندتا درس عبرت بهت میدم ۱ ه ...

اسی ناراحت نشی اما چقدر وحشتناکه ابنجوری حرف میزنی 

خواهرت هر چی باشه خواهره 

منم خواهر بزرگم به خدا اصلا حالم بد شد اینارو شنیدم 

اون سنش کمه نمیفهمه اما شاید به اندازه کافی محبت نداشته 

دخترا از کمبود محبت به جنس مخالف پناه میبرن 

شما با این لحن صحبتتون مشخصه روحیه طفلی رو‌داغون کردین که حاضر شده فرار کنه حتی