2777
2789

بنظرم خواهرتو گول زدن هم پسره هم خانوادش شکایت کنید ک مدارک پدرش گم شده و طلا ها هم نیستن صورت جلسه پلیس و دخترمونم گم شده یا ازدواج کرده شاید چون کلاهبرداری تلقی شه و بی اذن پدر عقد کرده عقد رو باطل کنن خواهرتم برگردونن ک باز اینم فایده نداره بیشتر عذابتون میده نقشه میکشه براتون همون اگر بشه طلا ها رو اگر ثبتن برید سر صنف طلا فروشی بگین دزدیده شدن با فاکتور معمولا استشهادیه پلیس ک این اتفاق جدا افتاده احتمالا یه کپی از فاکتور یا فاکتور ثبت شدش باشه هر طلا فروشی ای ک تو شهرتونه اقدام کنه به فروش به عنوان دزد دستگیر میشهو طلاهاتونم برمیگردن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
ازارث محرومش کنیدقانونیطردش کنید رفت وآمدنکنید چقد بی آبروعهبلانسبت

ببین میگه شکایتتونو پس بگیرید میرم بلاگر میشم‌

داستان فرارمو  تو اینستا میزارم 

بره بمیره دزد بدبخت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خواهرتو گول زدن هم پسره هم خانوادش شکایت کنید ک مدارک پدرش گم شده و طلا ها هم نیستن صورت جلسه ...

فاکتور ها رو هم‌برده اما از طلافروشی هایی ک خریدیم‌میتونیم فاکتور بگیریم 

ببین میگه شکایتتونو پس بگیرید میرم بلاگر میشم‌داستان فرارمو تو اینستا میزارم بره بمیره دزد بدبخت

شمابرید زیرپستاش بگید طردشده

باما دیگه نسبت نداره،،فلان کارس

خدااهلش کنه زده به سرش

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

شمابرید زیرپستاش بگید طردشدهباما دیگه نسبت نداره،،فلان کارسخدااهلش کنه زده به سرش

وایی چقدر ازش بدم میاد خائن چقدر تو ایت ۴۵ روز عذابمون داد الهی تنان عنرش عذاب بکشه 

نخواستم نطری بدم ولی بدون اجازه پدر وقتی در قید حیات باشن نمیشه دختر مجرد رو عقد کرد مگر اینکه قبلا ...

اسی 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

فاکتور ها رو هم‌برده اما از طلافروشی هایی ک خریدیم‌میتونیم فاکتور بگیریم

خب بگیرید ک اگر فروخت خودش یا همونی برده بفروشه همراه طلاها بگیرن دلت برای خواهرت میسوزه نترس سو سابقه نمیشه البته باید با یه وکیل صحبت کنید و کل داستانو بگه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اسی

راستش دوس ندارم بگم‌چجوری عقد کرده نجس آشغال 

چون میترسم ناخود اگاه ب کسی آموزش بدم  وحق الناس بشه 

و تو دردسر بیفته یکی 

شما میتونید از محضر بپرسید 

نخواستم نطری بدم ولی بدون اجازه پدر وقتی در قید حیات باشن نمیشه دختر مجرد رو عقد کرد مگر اینکه قبلا ...

انقد  خاهره بی قیده

شاید صیغه،چیزی،خوندن،،سرخود

محرم شدن 

عقد محضری نبوده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ببین میگه شکایتتونو پس بگیرید میرم بلاگر میشم‌داستان فرارمو تو اینستا میزارم بره بمیره دزد بدبخت

خواهرت من فک میکنم چیزیم مصرف میکنه 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

انقد خاهره بی قیدهشاید صیغه،چیزی،خوندن،،سرخودمحرم شدن عقد محضری نبوده

پلیس گفت عقدش دائمی هست راهشو دخترا یاد گرفتن 

انا ثبت رسمی نشده چون پدرم نبودن 

الان اینا ب پدرم نیاز دارن

از ارث نمیشه محروم کرد

پدرش دلش نخاد ارث بده

قانونی حتماراه داره