2777
2789
عنوان

تو سن بالا بچه دار نشین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 10387 بازدید | 276 پست
راستش من الانم انگار ۲۵ سالمه چرا باید از این فکرا کنمهر وقت بچه بیارم باهاش بهترین رابطه رو خواهم د ...

چند سالتونه

دست خود ادم نیست 

با دخترم ۲۰ سال اختلاف سنی دارم انگار یکیمون از کره ماهه یکی مریخ 

سال به سال فرهنگو رسومات تغییر میکنه 

جسم ادمم سال به سال ناتوان تر میشه کاریش نمیشه کرد

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
ولی من با نظرت مخالفم...خودم یه مادر جوون و نادان داشتم که با جهالتش زندگیمو نابود کرد.همیشه ارزو دا ...

یه مادر با تجربه با هزار تا درد و مرض به چه درد میخوره

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من ۴۲ سالشه دخترش ۲ سالشه😐💔یه پسر ۱۸ ساله هم داره

😞

یه مادر با تجربه با هزار تا درد و مرض به چه درد میخوره

عوضش زندگی دخترشو برباد نمیده و با اگاهی دخترشو شوهر میده .

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
بچه اول هم ندارم عزیزم ۳۸ سالمه اینم خودم نمیگم هر غریبه ای باهام هم صحبت میشه میگه سنت بهت نمیخوره ...

دقیقا قدیم خانمهای ۴۰ساله خیلی پیر دیده میشدن

الان بخاطر دوری ازآفتاب و روتین پوستی وجراحی همه ماشالا جوون و زیبا موندن

به سن نیست مادر من باهام اختلاف سنی زیادی نداره ولی اصلا افکارش باهام نمیخونه دیونه ام کرده

حداقل امیدی هست فردا بچه دار شدی کار واست پیش اومد یا بهش نیاز داشتی همراهت باشه

خواهر بزرگم برام مادری میکرد 

من همسن خواهر زاده هامم هیچکدوم بهم نمیگن خاله

از کدوم‌ درد بگم