2777
2789
عنوان

تو سن بالا بچه دار نشین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 10387 بازدید | 276 پست
نه بابا فقط گرفتاریش مال منه خیرش برای پسرشبعدم من که اصلا احتمالا مهاجرت کردم رفتم

به یه سن که رسیدی دلت برای غرزدناشم تنگ میشه

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷۲ ام دوستم میگفت تا ۴۰ وقت داری

آره عزیزم

ولی شماشرایطش داری بیارحتما دومی

تک فرزندی خیلی بده

پسرمم دایم ناراحته میگه هم کلاسیهام همه خواهربرادر دارن فقط من تنهام

فقط منتظرم انشالا خونه بخریم بعدبیارم

قدیم مامانا پیر ترنشون میدادن

بخدا من ۳۲سالمع. پسرم ۷سالشه.هرجا برم میگن داداشته 😂🚶🏻‍♀️این دورع دیگ کی پیر میشه 

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

این چیزها خیلی به سن مادر ربط نداره

کلی ادم دیدم با ورزش و سبک زندگی سالم تا سن های بالا هم سر حال موندن و اهل خوش گذرونی و پایه بگو بخند و برو بیا هستن

کلی ادم جوون هم دیدم انقدر ذهن های بسته ای دارن نمیشه دو کلمه باهاشون حرف زد 

به یه سن که رسیدی دلت برای غرزدناشم تنگ میشه

در مورد تاپیکت خیلی ها رو میبینم سن بالا دارن شاد ترن افکارشون باهام میخونه حرفمو می‌فهمن کاش اونا مادرم بودن 

حرصم درمیاد از حرفاش و افکارش

بستگی به ادمش داره من خالم هم اینجوری بدنیا اومده والان که 45سالشه 6ساله که مادربزرگم فوت شده ولی هیچوقت آه و‌ناله اشو سر این موضوع نشنیدم

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
آره عزیزمولی شماشرایطش داری بیارحتما دومیتک فرزندی خیلی بدهپسرمم دایم ناراحته میگه هم کلاسیهام همه خ ...

انشالله خونه بخرید

من شرایط جسمیشو فعلا ندارم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

خواهر بزرگم برام مادری میکرد من همسن خواهر زاده هامم هیچکدوم بهم نمیگن خالهاز کدوم‌ درد بگم

اسی سخت نگیر

انقدرمثل شمادیدم

فرض کن خواهرزاده هات خواهراتن

دوستم خواهربزرگش دخترشو شوهر داده

همه باهم خوب و صمیمی ان.دایم باهم رفت وآمددارن

قدیم مامانا پیر ترنشون میدادنبخدا من ۳۲سالمع. پسرم ۷سالشه.هرجا برم میگن داداشته 😂🚶🏻‍♀️این دورع دی ...

۳۲ که سنی نیست 

یه مادر پنجاه و پنج ساله بنظرت هر چقدرم جوون بمونه حال و حوصله ی یه دختر تو سن بلوغ رو داره که یه دقیقه میخنده یه دقیقه خونه رو‌میذاره رو سرش؟!

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
چند سالتونهدست خود ادم نیست با دخترم ۲۰ سال اختلاف سنی دارم انگار یکیمون از کره ماهه یکی مریخ سال به ...

مشکل از تفاوت سنی نیست کلا زندگی در حال تعغیره 

هر لحظه بچه های این زمونه یه سازی میزنن

نمی‌دونم چند سالته

زمان من که یه دهه شصتی ام هیچ وقت این جوری نبودیم مثل بچه های الان با مادرمون 

من ۳۸ سالمه 

ولی این ما هستیم که باید کنار بیایم با بچه هامون