2777
2789
عنوان

تو سن بالا بچه دار نشین لطفا

10386 بازدید | 276 پست

که بچتون‌ مثل من حسرت مادارای جوون و‌سرحال رو نخوره

که ارزوش این نباشه با مادرش دردودل کنه 

و مادرش توان اینو داشته باشه تو شرایط سخت مثل بچه داری و مریضی و مشکلات تکیه گاهش باشه

به یه ادم حسود تبدیل شدم که وقتی یه نفر پیشم به مادرش زنگ میزنه یا گوشیش زنگ میخوره نوشته مامان بغض میکنم

من جوونم ولی مادرم بر اثر کهولت سن و مریضی افتاده شده 

البته وقتی بدنیا اومدمم سنش بالا بود 

هیچوقت بخاطر اختلاف سنیمون ابمون تو یک جوب نرفت

ولی دلسوزم بود محبتش از ته قلبش بود 

هیچکس برام من اون نمیشه

دلم مادرمو میخواد...

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من با نظرت مخالفم...خودم یه مادر جوون و نادان داشتم که با جهالتش زندگیمو نابود کرد.همیشه ارزو داشتم مثل مادر بعضی دوستام منم مادر پیر و با تجربه داشتم و از تجربه هاش در زندگیم استفاده میکردم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
الان چندسالتونه؟منم بفکربچه دومم این تاپیکا رو میبینم ناامیدمیشم میگم خیلی دیره

بچه اول هم ندارم عزیزم ۳۸ سالمه 

اینم خودم نمیگم 

هر غریبه ای باهام هم صحبت میشه میگه سنت بهت نمیخوره 

الان دیگه همه ماشالله جوون موندن