2777
2789
عنوان

پیرو اسم داغون خواستگار

130 بازدید | 10 پست

بعضیا گفتن بگو اسمش و عوض کنه مثلاً اگه بعدها پسر شما بره خواستگاری عروس بگه اسمتو عوض کن (به پسر شما که اسمش و خودتون انتخاب کردید ) ناراحت نمیشیدد عوض کنه؟! حالا مثلاً نگید اسم پسرم خیلی با کلاس قدیمی نیست عروس بخواد بگه عوض کنه اصلا هر اسمی

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق این پسرایی هستم که اسم هاشون قدیمی شده مثل کاظم منوچهر  کریم  منصور صالح  چنگیز  و..... حس میکنی با تستسترون خالص رو به رو هستی✅

‏به دعانویسم گفتم میخوام برم پیش تراپیست، گفت سمت این خرافات نرو

دیگ وقتی میگن یکی از وظایف مهم پدر و مادر انتخاب اسمه برای همین وقتاس من همین الانم تو سایت زیاد میب ...

والله اسم های امروزی هم چنگی بدل نمیزنن 

من عاشق این پسرایی هستم که اسم هاشون قدیمی شده مثل کاظم منوچهر کریم منصور صالح چنگیز و..... حس م ...

کاظم چنگیز چطوربااحساس صدامیزنی

یا توقع احساساتی شدنشو داری

ایناقصاب یاخفت گیربایدباشن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

کاظم چنگیز چطوربااحساس صدامیزنییا توقع احساساتی شدنشو داریایناقصاب یاخفت گیربایدباشن

😂😂😂😂😂 سلیقم خرابه ولی این اسم هارو واقعا من دوست دارم

😂😂😂😂😂 سلیقم خرابه ولی این اسم هارو واقعا من دوست دارم

😅

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،