2777
2789

درک میکنم که هر مادری توجه میخواد از سمت بچش

ولی اینی که گفتم درباره اون مادرشوهراییه که فکر میکنن

پسر بعد زنگ گرفتن عزیز تره و میشن هووی عروساشون

مادرشوهر خودم که واقعا خیلی وقتا اینطوریه

بخاطر رفتارای پدرشوهرم

از وقتی پدر شوهرم مرده اره این جوری شده  اون اوایل که کلا می گفت تو با دوتا بچه هات خونه تنها بخواب پسر من بیاد با من بخوابه حالا خوبه ۸ بچه داره فقط شوهر من نیست 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی پدر شوهرم مرده اره این جوری شده اون اوایل که کلا می گفت تو با دوتا بچه هات خونه تنها بخواب ...

چه سخت🫠

من حامله بودم شوهرم کرونا گرفت مادرشوهرم زنگ زده میگه

بیا پیش من مراقبت باشم

منم هویج بودم اون وسط

تنها تو خونه با مشکلات حین بارداری و دوره ی مزخرف کرونا..

چه سخت🫠من حامله بودم شوهرم کرونا گرفت مادرشوهرم زنگ زده میگهبیا پیش من مراقبت باشممنم هویج بودم اون ...

شوهرم به پدرش وابسته بود تو. سوگش گیر کرده بود اینم اینو شارژ می کرد همش اون طرف بود من با بچه ها خونه تنها یه بار دخترم خیلی گریه کرد گفت تو به این بزرگی بابا می خوای من وداداشم باید بی بابا بخوابیم انگار برا شوهرم تلنگر شد از اون حالت خارج شد خدا روشکر همه چیز درست شد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

شوهرم به پدرش وابسته بود تو. سوگش گیر کرده بود اینم اینو شارژ می کرد همش اون طرف بود من با بچه ها خو ...

خداروشکر

اگه کسی از پس اینجور مادرشوهرا بربیاد نوه های خودشونن که ژنشونو دارن😂

خیلی گند کاری زیاد دارهدختر اعتراض میکنه مامانم میگه میخواست بله نگه خدایی خب اون به بزرگتری که رفت ...

ببخشید

ولی چقدر رفتارای مامانت بده

طفلی عروستون نه از شوهر شانس آورده نه از مادرشوهر

از وقتی پدر شوهرم مرده اره این جوری شده اون اوایل که کلا می گفت تو با دوتا بچه هات خونه تنها بخواب ...

مادرشوهر منم یه مدت اینو میخواست من ب همسرم گفتم برو

چند شب رفت بعد خودش نرفت

گفت زن جوونم رو ول کنم برم پیشش ک چی

یه شب دو شب نیست

دیگه از سرش افتاد

ولی یه مدت یه بار خواسته های مسخره داره زنیکه بی خیر

خداروشکراگه کسی از پس اینجور مادرشوهرا بربیاد نوه های خودشونن که ژنشونو دارن😂

قیقا 

حالا من یه پست دیدم خانه ی سالمندان بود بعضیا بچه ها رو نفرین میکردن که گذاشتن اونجا ولی خودم با خود ...

مادرشوهر من کلا بیکاره 

سرک میکشه تو زندگی همه

منم و سیبل بودم براش از همه بدتر

دیگه محلش ندادم رفته یه گوشه ای خبری نیست ازش از عید

خدایی بچه ها گناه دارن من خودم فکر میکنم ما خوشحالی بچه هامون رو میخواهیم خودمون که سنمون زیاد شده و ...

متاسفانه مادرشوهرم زندگی خوبی نداشته برای منم نمیخواد

من یه سر سوزن خوبی ازش ندیدم ده ساله

خدا لعنتش کنه 

هیچ لحظه خوبی برام نذاشت