2777
2789

برای من امروز بی‌دلیل روز خوبی بود.

هوا به قدری دلپذیر بود که گویا من رو سمت خودش می‌کشید؛ رفتم بیرون قدم زدم و حالم خوب‌تر شد.

آخر شب با یکی از معلمای دوران دبیرستانم صحبت کردم؛

چقدر نازنین و دوست‌داشتنی بودن که از هم‌کلام‌شدن باهاشون حالم خوبِ خوب شد.

من امروز تفریح لاکچری نداشتم. من امروز با کسی بیرون نرفتم. من امروز دنبال دلیل برای خوب بودن نگشتم.

گه‌گاهی برای من لازمه دلیلی باشه بهم یادآوری کنه زندگی کنم. گاهی یادم میره زندگی کنم. گاهی یادم میره بیشتر با آدما هم‌کلام بشم. گاهی یادم میره بیشتر بیرون و آسمون و زمین رو تماشا کنم. گاهی یادم میره با دقت و لذت بیشتری بو کنم و نفس بکشم و ببینم. گاهی یادم میره از انجام کارام لذت برم.

من میدونم چقدر شرایط سخته. میدونم همیشه دلیلی هست برای دلشوره و اضطراب و تلاطم ذهن اما اینم میدونم خیلی از وقایع رو بیش از حد جدی میگیریم و بزرگ می‌کنیم.

یاد این تیکه میفتم که میگه:

توی دنیا، 

هر کسی یجوری 

نونو در میاره

زندگی شیرینه

غصه‌ای نداره

تو دو روز هستی

غصه ننگ و عاره....

این روزا نیاز دارم یه نوتیف باشه بهم یادآوری کنه که " زندگی کن" قبل از اینکه فرصت از دست بره. قبل از اینکه بهونه‌‌های کوچیک برن. قبل از اینکه دلخوشی‌یا برن.

خوشحالی و احساس خوشبخت بودن، کلکسیونی از دلخوشی‌های کوچیکه که با هم به مجموعه‌ی حس رضایت از زندگی تبدیل میشن.

یه آرامش دل و درون ابدی برای همه‌تون آرزومندم💕

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

من ب این میبینم کسی دوروبرم نباشه فقط خودمو شوهدم وپسرمون لذت ببریم باهم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرامش و آسایش فقط و فقط تویه پول داشتنه

بقیه چیزایی که میگن همش چرته پول نباشه هبچی نیس 

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

اول سلامتی بعد پول

پول از مایحتاج زندگی‌یه اما از فرعیات

اصلیات زندگی در موضوع‌های دیگه‌ای نهفته‌ان

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

سلام عزیزم

ممنونم که وقتی تعلیق بودم حواست بهم بود

من بخاطر اینکه اون کاربر اومد توی تاپیکم بحث کرد و نی نی یار رو تگ کردم تعلیق شدم . جالبه نی نی یار شیفت روز پرسیدن جریان اون کامنت چیه!!!!!

در مورد تاپیک و کامنت های دوست قدیمی هم باید بگم ایشون خیلی ناراحت هستند می‌دونی چرا؟ من یه جا نوشتم یه کاربر فیکه چون تاپیک های خیلی جنجالی میزد 

دروغ نگفتم

و همیشه کاربرای فیک و جنجالی رو به بقیه میگم که وقت صرف نکنن

ولی اینبار یهو ایشون با من لج شد با اینکه در ظاهر رابطه ای با اون کاربر فیک نداشت 

چون یه کاربر دیگه یه نذر مذهبی داشت  که میخواست اون کاربر فیک رو بفرسته مشهد و با کامنت من متوجه شد بهتره کمی تامل کنه

و این مسئله یهو به دوست قدیمی برخورد

در حالی که جریان نذر رو حتی من نمی‌دونستم و توی پیام بهم گفتن

من حدس میزنم دوست قدیمی همون کاربر هستن که آنقدر کینه کردن

بازم ممنونم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلام عزیزمممنونم که وقتی تعلیق بودم حواست بهم بودمن بخاطر اینکه اون کاربر اومد توی تاپیکم بحث کرد و ...

ای جونم ترنج عزیزم صبحت بخیر💕 خوش برگشتید

بله حدس زده بودم تعلیق شدید چون مشابه همین اتفاق برای خودم افتاده بود و برای همین حتی توی تایپکتون گفتم بهتره تگ نکنید نی‌نی‌یار رو چون فقط به تعلیقی خودمون داستان ختم میشه.

گویا این بزرگوار که چه عرض کنم این کوچکوار، متوجه شده بود تعلیق شدید و کمین کرده بود زیر تازیانه اراجیف و توهین قرارتون بده. گر چه دیگه کمتر میام سایت و حدالامکان تلاش میکنم از حاشیه و بگو مگو با عده‌ای که هیچ درکی از تربیت ندارن دوری کنم ولی اون ساعت تایم استراحتم بود و از قضا اتفاقی تایپک رو دیدم. بزدل زودی قفل کرد و نشد توی تایپک خودش جوابشو بدم برای همین توی تایپک خودتون نی‌نی‌یار رو براش تگ کردم.

ای امان از تهی بودن این آدما😃 به مرحله‌ای از پوچی رسیدن که چیزی برای مایه گذاشتن از خودشون ندارن و به دیگران رجوع میکنن.

به منم گفت چاپلوس😊 خواستم بگم کجا بزرگ شدید که به مهر و محبت آدما به همدیگه میگید چاپلوس دیدم اگه حرف بزرگ شدن باشه همین که این حرفا رو میزنه خودش گویای همه چیزه.

ای جونم ترنج عزیزم صبحت بخیر💕 خوش برگشتیدبله حدس زده بودم تعلیق شدید چون مشابه همین اتفاق برای خودم ...

من شرمنده ام که به شما توهین شد 

ایشون خیلی از کینه پر هستن

و برام عجیبه میگن گزارش بزن تعلیق شم برام مهم نیست

انگار تعلیق شدن ایشون وابسته گزارش بنده است و تاپیک فحش هیچ مشکلی نداره 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی