2777
2789
عنوان

تیکه پدرشوهرم به من

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 72 پست
طلاق ک اصلا نمیشه گرفتنمیدونم یه زندگی مزخرفی دارم ک فقط خودم دارم اب میشم باعث و بانیاشم هیچوقت حلا ...

اینو از من یادگار داشته باش لحن حرف زدن خیلی مهمه گاهی اگه حق با شماهم باشه اما به بزرگترتون با لحن بد جواب بدین دیگرانم حق رو به شما نمیدن و فقط لحن بدتون رو میبینن، 

سعی کن با شوخی و خنده یه جوابی بدی که هم بهشون برنخوره همم حرفات تو دلت نمونه که خودخوری کنی 

و اینم یادت باشه که آدما خودشون اجازه میدن دیگران باهاشون چجوری رفتار کنن 

زیادم با کسی گرم نگیر و شوخی نکن که دیگه هرجور دلشون خواست رفتار میکنن

زیادم حساسیت نشون نده که نقطه ضعف بیاد دستشون هردفعه بخوان با چیزای کوچیک و بی اهمیت حرصتو دربیارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حالا سخت نگیر یک چیزی گفته اگر پدر خودت همینو میگفت اصلا اهمیت نمیدادی ولی در کل صبحانه خوبه مخصو ...

عزیزم اصلا زن باردار باشه یا ن وقت خابش بیدارش کارش چه ربط به پدرشور داره ک تو جمع مثلا تیک میندازه خجالت داره 

و اصلا پدر مادر شورهر هیچچچچچچچچچچچچچ وقت نمیشن پدر مادر خودت خیییلللییی فرق دارن از هر لحاظ

عزیزم اصلا زن باردار باشه یا ن وقت خابش بیدارش کارش چه ربط به پدرشور داره ک تو جمع مثلا تیک میندازه ...

در کل سخت نگیره حالا شایدم بیخیال بوده منظوری نداشته یک چیزی گفته وگرنه بخواد سر یک حرف ذهنش درگیر کنه خودش بیشتر عذاب میکشه قدیم انقدر کار بود که خودشون مشغول کار می‌کردند دیگه یادشون نمیمونه کی چی گفته کی نگفته 

دیگه ازدواج همینه دردسرهای خودش داره وگرنه در کل امروزه طوری شده که آدم کمتر باشه آرامش بیشتره 

بر اساس توضیحاتی که تو تاپیکش داده گفتم نه فقط همین تیکه ی پدرشوهرش

اوکی عزیزم

ولی اون‌ک گفت خودمو میکشم یه احساس الکی ژودگذره معمولا ادما از روی عصبانیت میگن

منم گاهی میگم یا من بمیرم یا شوهرم😐

اوکی عزیزمولی اون‌ک گفت خودمو میکشم یه احساس الکی ژودگذره معمولا ادما از روی عصبانیت میگنمنم گاهی می ...

درسته ادم از رو عصبانیت هر حرفی ممکنه بزنه ولی خودمون شناختی از طرف مقابل نداریم ممکنه همون حرفی که میزنن انجامش بدم کم نیستن ادمای که تو عصبانیت بخاطر مشکلات پیش پا افتاده خودکشی کردن براهمین وقتی دیدم نوشته اگه بخاطر بچه نبود بلایی سرخودش میورد خودکشی به ذهنم رسید براهمین گفتم هم از گناهش بگم همم اینکه اگه با سازش و صبروتحمل طاقت نیورد طلاق که بهتره از خودکشی،

یکی دوستام میگفت خواهرش و شوهرش خیلی زندگی خوبی داشتن ولی خواهرش خودشو دار زد کسی هم نفهمید سر چی, قصدم کمک بود نه اینکه فقط بخاطر یه تیکه ی پدرشوهر طلاق بگیره 

جای من نیستی ک اینجور میگی و امیدوارم هیچوقتم نباشی

من اونقد کشیدم که میگم این حرف اصلااااا چیزخاصی نبود که اینجوری روحو روانتو بهم ریختی بعد میخوای اینجوری بااین روحیت بچه بزرگ کنی توهنوز بچه نیومد که مشکلاتت هزاربرابر بشه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫