2777
2789
عنوان

تیکه پدرشوهرم به من

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 72 پست
نمیتونم بخدا توان ندارم دیگه

خب بارداری طبیعیه زیاد بخوابی. منم از وقتی فهمیدم باردارم یکسره خوابم .همسرم می خواد بره سرکار بیدارم می کنه چیزی میخورم فشارم نیفته باز می خوابم هر کس بدنش یه مدله وقتی باردار میشه. بگو هر وقت باردار شدین در مورد یک خانم باردار اظهار نظر کنید

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه یعنی تو تا ظهر خوابی ب صبحونه نمیرسی خدا میشناسه اینارووو فقط

حرص نخور حرص بده . ما بلد نیستیم متاسفانه ،بهترین دفاع حمله اس با خنده بگوه اره انقدر خوبه تا ظهر یخوابی  خیلی حال میده جر بخورن از حرص🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من احترام پیریشون و نگه داشتم همسن نوه هاشونم مردشور ببرشون ک هیچی حالیشون نی

عزیزم تو اصالت خانوادگیتو نشون دادی ولی به ما اشتباه یاد دادن احترام به سن نیست و احترام هرکسیو خودش نگه میداره از این به بعد قشنگ بزار تو کاسشون حدشونو بدونن دیگه حرف دهنشونو بفهمن اگرم باز حرف زدن رابطه رو قطع کن تا بدونن چجوری باید رفتار کنن

عزیزم تا پیکاتو خوندم من شرایطتونو نمیدونم ولی اولین اشتباه تو رندگیت کردی همین بوده ک با خانواده شو ...

اشتباهم ازدواج باهاش بود

خودمم بودم راه پس و پیش ندارم فقط خودمو لعنت میکنم

اره همین من احترام پیریشون و دارم هیچی نمیگم اینا هی پررو تر میشن کثافطا

خب حالا سخت نگیر یک چیزی گفته 

اگر پدر خودت همینو میگفت اصلا اهمیت نمیدادی 

ولی در کل صبحانه خوبه مخصوصا واسه جنین البته به تایم ربطی نداره قبل ظهر خورده بشه اوکیه

خب بارداری طبیعیه زیاد بخوابی. منم از وقتی فهمیدم باردارم یکسره خوابم .همسرم می خواد بره سرکار بیدار ...

مث سگ ۲۰ تا توله اوردن خودشون یعنی حالیشون نی

من ک نمیگذرم بااین حال و روزم خدای منم نگذره ازشون

به نظرم درد برابز فضولی فضولی کن و لذت ببر به خودت فشار نیار دشویی میری اومدی بگو وای دشوییم دین رنگی بود ب شوهر بگو یا چیزای خیلی خصوصیو غیر روزمره رو زیاد بگو بعد هی مستقیم به شوهرت بگو اگر گفت برا چی بگو خب میخام عقب نمونی از حرف بردن 😂😂بگو اگر دوس داری گروه بزنم بگم مثلا دارم قاشق برمیدارم دارم فلان میکنم شوهرم جوراباش کثیفه بو سگ میده دارم برمیدارم بشورم حرفای شوهرتم یادت باشه تا رفتی همشو بگو 

عزیزم تو اصالت خانوادگیتو نشون دادی ولی به ما اشتباه یاد دادن احترام به سن نیست و احترام هرکسیو خودش ...

همه این خاکارو شوهرم ریخته تو سرم اگه یبار پشتم بود این نبود حال و روزم

چرا سخت میگیری بنظرم راحت بگو‌خیلی خوبه ک‌کم‌خرجم‌دث وعده غذا میخورم 

مسخره میکنن مسخرشون کن با تمسخر جواب بده 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اشتباهم ازدواج باهاش بودخودمم بودم راه پس و پیش ندارم فقط خودمو لعنت میکنماره همین من احترام پیریشون ...

ببین عزیزم به این فک کن اگع اونجا نبودی پیش خانوادش شوهرت بازم همینطور میشد یا ن 

تا یه زنگ میرف خونش یه بی خیال میشد معمولا بیشتر مردا ببینن ک جای همسرشون راحته به فکر خودشون البته بیخیال میشن 

خب حالا سخت نگیر یک چیزی گفته اگر پدر خودت همینو میگفت اصلا اهمیت نمیدادی ولی در کل صبحانه خوبه مخصو ...

ب یک تار موی پدرمنم نمیرسن انقد حالیشه ک تو هیچی دخالت نمیکنه 

ن مث این خانواده درو پیت ک کار با همه چیز دارن