2777
2789
عنوان

تیکه پدرشوهرم به من

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 72 پست
میان صدا میزنن امار همه چیو دارن تو میگی دروقفل کنساختمان پزشکان یادته؟؟شوهرم همونقدر بی عرضهخانوادش ...

خب درو قفل کن ازین گوش گیرا بذار تو گوشت نشنوی صداشونو. بهشونم بگو لطفا اگه کار دارید ظهر یا عصر هروقت میتونی زمانش بگو بیان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب درو قفل کن ازین گوش گیرا بذار تو گوشت نشنوی صداشونو. بهشونم بگو لطفا اگه کار دارید ظهر یا عصر هرو ...

زمان؟؟

هر ساعت و هر وقتی بخان میان و میرن درو نمیشه قفل کرد 

هرچی بگم از بدبختیم کمه

ممنون😂😂تنها دلخوشیم بچس برن گم شن همشون

بعدا سر همین بچه بیشتر اعصاب خوردی درست میشه 

بلا سر خودت نیار تاجایی که میشه سازش کن صبر و تحملت بالا ببر اگه دیگه واقعا تحملش سخته برات بجای خدای نکرده خودکشی که دنیا و اخرتت رو خراب کنی طلاق بگیر از خودکشی که بهتره

زمان؟؟هر ساعت و هر وقتی بخان میان و میرن درو نمیشه قفل کرد هرچی بگم از بدبختیم کمه

چرا درو نمیشه قفل کرد؟ یه قفل ساز بیار برا اون دره قفل بسازه، هزینه ای هم نداره. پولش اندازه پول یه کاسه کوچولو آجیل میشه

سعی کن خودتو ببخشی و سرزنش نکنی وقتی میبینی شوهرتم چیزی نمیگه خودت باید از خودت دفاع کنی جوابشونو بد ...

من احترام پیریشون و نگه داشتم همسن نوه هاشونم 

مردشور ببرشون ک هیچی حالیشون نی

بعدا سر همین بچه بیشتر اعصاب خوردی درست میشه بلا سر خودت نیار تاجایی که میشه سازش کن صبر و تحملت بال ...

طلاق ک اصلا نمیشه گرفت

نمیدونم یه زندگی مزخرفی دارم ک فقط خودم دارم اب میشم 

باعث و بانیاشم هیچوقت حلال نمیکنم

عزیزم تا پیکاتو خوندم 

من شرایطتونو نمیدونم ولی اولین اشتباه تو رندگیت کردی همین بوده ک با خانواده شوهر یع جا هستی 

واقعا اگ خوب توصیح بدم خیلی طولانی میشه ولی با این کارتون شوهرتون هنوزم بزرگ نشده و نشد چون طعم بدون خانواده پدری و مسعلویت نداشته  

و این پدر شوهرتون همچین حرفی گفتن شما باید در جواب میگفتین نمیدونستم ساعت خابای منو میشمارین 

واقعا جز این کلمه ادم نمیتونع چیزی بگه هر چند بیشعوری از خودشونه ولی بازم مرد بزرگن ادم میمونه بگه 

اینطوری فقط خودتو اذیت میکنی اون تیکش رو انداخته الانم خوابه اصلا یادشم نیس چی بهت گفته ولی تو داری ...

اگه حق الناسی باشه و خداهم عدالت داشته باشه من باید ب گوه کشیدن زندگی دختراشو ببینم اگه کارمایی وجود داشته باشه