2777
2789
عنوان

🙄طبیعیه

148 بازدید | 30 پست

خواهر زاده سومشه  ولی این از خواهر دیگشه انگار شوهر من زاییدش هنوز نیومده خونه بعد حسودیم نشه😐 بچه 5ماهشه دیگه تا شوهرم میرسه خونه زنگ نمیزنه علی بچه بیتابی می‌کنه داییشو میخاد 

حالم از خودش و بچش به هم میخوره کلا انگار شوهر من شوهر اونه انگار نه انگار داداششع

عزیزم چه اشکالی داره داییشه اونم خواهرشه نامحرم ک نیست ناراحت میشی گلم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤕

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

هرخانواده زندگی خودش رو دارهمگه خواهره شوهر ندارهاون بچه بابا نداره؟ عجیبه والا

خب بله هر چیزی حدی داره من برای ذوق کردن و تلفنی صحبت کردن گفتم وگرنه حق خانم واجب تره تا خواهر نباید حق ایشون ضایع بشه.ولی همسرشون باید به خواهرش بگه ک نمیتونه بیاد مخصوصا شبا

3تا اون دوتایی دیگه محلش نمیدن این یکم بچه دوسته اونم شوهر ندارع میگن داره ولی من ندیدمش شاید سالی ...

یعنی چی؟جدا شده؟

خب بله هر چیزی حدی داره من برای ذوق کردن و تلفنی صحبت کردن گفتم وگرنه حق خانم واجب تره تا خواهر نبای ...

کلا اینطوری شده من مخام چیزی بخرم میگه ندارم پول شیر خشک و پوشک بچه اونو داده یا فلان چیزو برای بچه اون خریده 🤣دیگه باید خودم دست به کار شم