2777
2789
عنوان

فردا میرم دیگ حکم قاضی برا سقط بگیرم تروخدا بیاید دلداریم بدید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7729 بازدید | 163 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مشکل قلبی داره دکترا گفتن سقط بشع چون نمیمونه

کاش قبل از سقط با پزشکای تهران که درمانگر طب اسلامی هم هستن مشورت کنی

داروی قرص خون برا سوراخ قلب و مشکلات قلبی عالیه

تاپیکمو بخون و با چند درمانگر مجرب مشورت کن

کاش قبل از سقط با پزشکای تهران که درمانگر طب اسلامی هم هستن مشورت کنیداروی قرص خون برا سوراخ قلب و م ...

کاش بچم قلبش سوراخ بود اونجور که مجوز سقط بم نمیدادن😭😭😭😭😭

عزیزم من کاری به هیچ دکتر و هیچ کسی ندارم.فقط برای ارامش قلب خودت میگم که ایکاش سقط نکنی!

اگر قرار بر مردن باشه بزار خودش بمیره نه اینکه تو بکشیش.

من خودم بچه ی اولم رو توی چهار ماهگی بارداری از دست دادم هنوز عذاب وجدان این رو دادم که من مادر بدی بودم و نتونستم ازش مراقبت کنم. هنوز خودم رو لعن میکنم چرا درست راه نرفتم و مراقب نبودم که زمین نخورم و بچم نمیره!

عذاب وجدانش ولت نمیکنه! با اینکه دکتر دلیل مرگ رو ایست قلبی تشخیص داد.

مجوز پزشک قانونی هم در مقابل خدا و وجدان خودت بهانه ی خوبی نیست عزیز دلم.وقتی الان اینقدر نا ارومی بعید میدونم بعد از سقط ارامش داشته باشی

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
سویق بخور درست میشه ،، نگه دار خدا بکشه تو چرا خودت رو قاتل میکنی !!؟ برنامه زندگی پس از زندگی ندید ...

سویق دریچه گشادشو‌ تنگ میکنه ؟دریچه تنگشو کشاد میکنه؟ بزرگی قلبشو کوچیک میکنه یچیزی بگو با منطق بخونه😭😭😭😭 

اسی مراقب باش احساسی تصمیم نگیری.  یه عمر خودت و اون بچه رو بدبخت نکنی. به حرف دکتر گوش کن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزم من کاری به هیچ دکتر و هیچ کسی ندارم.فقط برای ارامش قلب خودت میگم که ایکاش سقط نکنی!اگر قرار بر ...

من میخوام نگه دارم تا به مرگ طبیعی فوت کنه و حاضرم زجرشم بکشم شوهرم نمیزاره😭

نگهش دار

تا به دنیا بیاد شاید پزشکی یه راه جدید دسترسی پیدا کنه. زیاد نمیشه به این ازمایش ها اعتماد کرد اشتباه زیاد دارن. شاید اون اندازه که میگن نباشه. شایدم خدا خواست و چیزی نشد. الا

عشقم میدونم 

خوندم تو پستها

براش توضیح بده! بگو نمیتونی! بگو از  عذاب وجدانش فشار بیشتری بهت وارد میشه! چیز کمی نیست عزیز دلم!

چون یه جور ی تجربش کردم دارم بهت میگم که فراموش نمیکنی! خدای نکرده افسردگی میگیری 

پسر دوستم روده هاش بسته بود ولی سقط نکرد.گفتن بلافاصله بعد تولد عمل میکنن . ولی پنج روز بعد عمل فوت شد خیلی گریه کرد و سختی کشید ولی الان خیالش راحته که قاتلش نبوده و خدا امانتش رو پس گرفته.

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

یه روشی راضیش کن. هر مردی یه قلقی داره

بعدم چرا به مرگ طبیعی بمیره یه درمانی شاید اون موقع پیدا بشه

[QUOTE=398344223]نگهش دار تا به دنیا بیاد شاید پزشکی یه راه جدید دسترسی پیدا کنه. زیاد نمیشه به این ازمایش ها اعتماد ...[/QUOTدکتر گفت عارضه بچه من فقط یک درصد اتفاق می افته و تو بدشانسی اپردی گفت بعد از تولد بچت چهار روز بیشتر زنده نمیمونه😭😭😭😭