2777
2789
عنوان

خانمای قمی یه لحظه تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 10000 بازدید | 65 پست

خودت خوب تحقیقت رو بکن

شوهرتم راضی میشه

به نظر من که ریسکش خیلی زیاد نیست چون به قول دکتر من کوچکترین خطری تحدیدت کنه فوری میبریمت برا سزارین و نمیذاریم اتفاقی بیوفته

مولای یا مولای انت العظیم و انا الحقیر و هل یرحم الاحقیر الی العظیم
آره اگه خدا بخواد تا زایمانم میشه دو سال و ده ماه تقریبا شما قمید؟ تو قم شنیدم دکتر رحمتی و دکتر ...

سلام عزیرم

ادرس و شماره مطب دکتر شاه بوداقی رو داری بهم بدی

خدا خیرت بده

♦️نظره هرکسی برای خودش محترمه♦️                      🚫توهین و تمسخر فقط بخاطر نظر ممنوع 🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیرم ادرس و شماره مطب دکتر شاه بوداقی رو داری بهم بدی خدا خیرت بده

سلام،کوچه هفت بلوار امین،ساختمان عرفان،طبقه ۲

۳۲۶۱۵۳۹۱

سلم خانم شما پیش دکتر شاه بداقی رفتید راضی بودید از کارش؟ سزارین اختیاری قبول میکنه؟؟

سلام بله من خیلی راضی بودم،نمیدونم اطلاعی ندارم اختیاری قبول میکنن یا نه،ولی آخه چرا سزارین؟؟؟

ماها که سزرین کردیم در به در دنبال اینیم که دوباره طبیعی زایمان کنیم

مطمئنا راهی که خدا به صورت طبیعی گذاشته بهترین راهه و خیلی عوارض کمتری داره

سلام بله من خیلی راضی بودم،نمیدونم اطلاعی ندارم اختیاری قبول میکنن یا نه،ولی آخه چرا سزارین؟؟؟ ماها ...

شما مطب پیشش میرفتید یا درمانگاه؟

کدوم بیمارستان زایمان کردی؟

چ بگم از طبیعی میترسم خیلی

شما مطب پیشش میرفتید یا درمانگاه؟ کدوم بیمارستان زایمان کردی؟ چ بگم از طبیعی میترسم خیلی

مطب،والا به خدا ترسش کمتر از سزارینه

من هر دوشو تجربه کردم طبیعی خیلی بهتره

شما مطب پیشش میرفتید یا درمانگاه؟ کدوم بیمارستان زایمان کردی؟ چ بگم از طبیعی میترسم خیلی

ولیعصر زایمان کردم ولی ایشون گلپایگانی هم هستتن،من بن دلایلی مجبور شدم برم ولیعصر وگرنه نظرم از اولش رو گلپایگانی بود 

ولیعصر زایمان کردم ولی ایشون گلپایگانی هم هستتن،من بن دلایلی مجبور شدم برم ولیعصر وگرنه نظرم از اولش ...

عزیزم زایمانتون طبیعی شد؟پیش دکتر شاه بداعی انجام دادید؟اذیت نشدی؟دکتر همش بالاسرت بود؟هزینه چقدر شد منم میخوام بعد یه سزارین طبیعی زایمان کنم قم هستم میخوام پیش دکتر شاه بداعی برم

عزیزم زایمانتون طبیعی شد؟پیش دکتر شاه بداعی انجام دادید؟اذیت نشدی؟دکتر همش بالاسرت بود؟هزینه چقدر شد ...

سلام من برا طبیعی رفتتم ولی متأسفانه دخترم دستش رو سرش بود و تو مراحل اخر مجبور شدم برم برا سزارین،چون ممکن بود به بچه آسیب برسه،ولی همسایمون پیش همون دکتر شاه بوداقی تونست طبیعی بعد از سزارین زایمان کنه

سلام من برا طبیعی رفتتم ولی متأسفانه دخترم دستش رو سرش بود و تو مراحل اخر مجبور شدم برم برا سزارین،چ ...

سلام من ۸سال پیش سزارین انجام دادم .میخوام برای دومی وی بک انجام بدم .عزیزم از اول بارداریت زیر نظر خود شاه بوداقی بودی؟ از کی پیشش رفتی؟ وهزینه وی بک چقدر شد؟

سلام من ۸سال پیش سزارین انجام دادم .میخوام برای دومی وی بک انجام بدم .عزیزم از اول بارداریت زیر نظر ...

سلام،به سلامتی،نه من تقریبا از اواخر هفت یا اوایل هشت ماه رفتم پیشش،قبلش پیدا نمیکردم دکتری که وی بک قبول کنه،اون موقع برا ویبک۸۰۰ میگرفت الآن به نظرم یک و نیم بگیره،مطمئن نیستم