2777
2789
عنوان

خانمای قمی یه لحظه تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 10000 بازدید | 65 پست
سلام من ۸سال پیش سزارین انجام دادم .میخوام برای دومی وی بک انجام بدم .عزیزم از اول بارداریت زیر نظر ...

اگه قصد وی بک دارین پیشنهاد میکنم به این تایپیک سر بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1364748/تاپیک-جامع-زایمان-طبیعی-پس-از-سزارین

مولای یا مولای انت العظیم و انا الحقیر و هل یرحم الاحقیر الی العظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام این پست رو میذارم تا اگر کسی الان میخوونه به روز باشه اطلاعات.

من بعداز دوتا سزارین برای طبیعی رفتم پیش ایشون.

اولا که سخت قبول میکنن و تا جایی که میتوونن تلاش میکنن شما سزارین رو قبول کنید.

دوم حدود ۱.۵ میگیرن.

سوما دلسوزانه تلاش میکنن تا شما طبیعی زایمان کنید و در این راه از هیچ تلاشی کوتاهی نمیکنن.

من نتوونستم طبیعی زایمان کنم ولی واقعا دکتر خوبی هستن خانم دکتر شاه بوداقی.

ایراد مطبشون شلوغی مطب و چندتا چندتا مریض داخل فرستادن هست.

این اطلاعات دیماه ۹۸ هست

همیشه جای شکرش باقیست الهی شکرت.....
سلام این پست رو میذارم تا اگر کسی الان میخوونه به روز باشه اطلاعات. من بعداز دوتا سزارین برای طبیعی ...

ببخشید هزینه سزارین که انجام میدن میشه ۱.۵یا دستمزد خودشون؟کلا چقدر هزینه داره من هفته دیگ وقت گرفتم برم

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
اگه قصد وی بک دارین پیشنهاد میکنم به این تایپیک سر بزنید https://www.ninisite.com/discussion/topic ...

سلام عزیزم.من قراره پیش خانم شاه بوداغی زایمان خصوصی انجام بدم.میشه درمورداخلاقش وکارش ی کم توضیح بدی.

سلام عزیزم.من قراره پیش خانم شاه بوداغی زایمان خصوصی انجام بدم.میشه درمورداخلاقش وکارش ی کم توضیح بد ...

سلام امیدوارم دیر نشده باشه ولی خدایی به لحاظ اخلاق عالیه کارشم خوبه

موفق باشید

سلام امیدوارم دیر نشده باشه ولی خدایی به لحاظ اخلاق عالیه کارشم خوبه موفق باشید

سلام عزیزم خوبید عزیزم بخیه های سزارینتون چطور بود؟اذیت نشدید؟من بچه اولم پیش علوی بودم دومی رو میخوام پیش شاهبداغی سز کنم علوی خیلی خوب بود بخیه هام طریف بود و اذیت نشدم اینم قرار بود وی بک بشم که بچم بریچ موند و مجبورم سز کنم

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣
سلام عزیزم خوبید عزیزم بخیه های سزارینتون چطور بود؟اذیت نشدید؟من بچه اولم پیش علوی بودم دومی رو میخو ...

عزيزم حالا شايد چرخيد

اگه دوست داري حتما ويبك كني و ميخواي بچه بچرخه برو دكتر لطيفي

يه سري ورزش هم هست به چرخش كمك ميكنه مثل برعكس نشستن رو صندلي و در همين حال فشار دادن انگشت كوچيك پا به مدت 20 دقيقه و دوباره تكرار(ميتوني گيره لباس بزني انگشت كوچيك هاي پا يا بگي يه نفر فشار بده هر دو رو،سجده هاي طولاني،يه چيز بذار زير دست و سينه كه خسته نشي و به حالت سجده باش،ورزش گربه هم خيلي خوبه،به اضافه پخش كردن قرآن با آهنگي،موزيكي چيزي زير شكم).

در مجموع من از شاه بوداقي راضي بودم

لطيفي روشنيدم تو چرخوندن بچه تبحر داره

بگم اينم من تقريبا 5ماه پيش بعد از 2 بار سزارين با فاصله دوسال از سز قبليم وي بك كردم

عزيزم حالا شايد چرخيد اگه دوست داري حتما ويبك كني و ميخواي بچه بچرخه برو دكتر لطيفي يه سري ورزش هم ...

ممنون عزیزم که جواب دادی لطیفی کجاس ؟

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣
ممنون عزیزم که جواب دادی لطیفی کجاس ؟

نميدونم اگه اشتباه نكنم بيمارستان فرقاني زايمان ميگرفته

ولي مطمئن نيستم بپرس خودت

نميدونم اگه اشتباه نكنم بيمارستان فرقاني زايمان ميگرفته ولي مطمئن نيستم بپرس خودت

سلام.خانومی خوبی منم بعداز دوتا سز میخام وی بک کنم 

شما پیش شاه بوداقی انجام دادی؟ راضی بودی؟

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام این پست رو میذارم تا اگر کسی الان میخوونه به روز باشه اطلاعات. من بعداز دوتا سزارین برای طبیعی ...

سلام عزیزم ، کاشکی جواب بدین ، دکتر شاه بوداغی هزینه جدا از بیمارستان میگیرن ؟ 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
سلام.خانومی خوبی منم بعداز دوتا سز میخام وی بک کنم  شما پیش شاه بوداقی انجام دادی؟ راضی بودی؟

من پیش ایشون میرفتم ولی ایشون با توجه به شرایط من آخرش طبیعی بعد دوتا سزارین رو برا من( تاکیدمیکنم برا من چون بارداریم پر خطر بود و شرایط روحی و جسمیم هم خاص بود و دکتر در جریان مشکلاتم بود) قبول نکردن منم از اونجایی که خیلی کله شق بودم تازه از هفته 38 به بعد رفتم تهران پیش خانم صابریان

ولی در کل دکتر خیلی خوب و دلسوزی هستن