2777
2789
عنوان

چقدر ترمکا گوگولین 😂

413 بازدید | 40 پست

فکر میکنن پایان ترمشون مثل مدرسه ست 😁

نمیدونن وارد ترم بهمن امسال بشن ما ترم بالاییا هنوز درگیر کلاسا و امتحانای ترم قبلیم از یه ترمی به بعد 😂

یاد قیافه ی خودم میفتم که این مورد رو اواسط ترم یک فهمیده بودم و واقعا تو شوک بودم ،میدونستما کم و بیش ولی نمیدونستم مدل دقیقترشو ،تو دانشگاه پرسیدم بهم گفتن ...

تازه قبلا بچه هامون براشون استراحت مناسب میذاشتن ...این چند ترم اخیر که اصلا 🫠هعی ...

You're all the things I've got to remember

اصل گوگولی بودنشون سوالاشون تو گروه دانشگاهه

و نوشتن پیام برای خودشون داخل چنل های کراش یابی🤣

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصل گوگولی بودنشون سوالاشون تو گروه دانشگاههو نوشتن پیام برای خودشون داخل چنل های کراش یابی🤣

اره 

برای ما کراش یابیو نیست و نابود کردن 😂حیف شد ،اینقدر خوب بود سوژه هاش ...

دانشگاه شما مگه ورودی های جدید اومدن ؟؟؟مال ما ‌ک نه هنوز همه ترمکا هم تا چند وقت اول کت شلواری میان ...

نه ،برادرم ترمک دانشگاهمونه عضو شدم اونجا کاری بود براش انجام بدم تا بیاد 😅دارم سوالاشونو میبینم 

نمیان با کت و شلوار بچه ها دیگه ،من ندیدم تو این چند سال 😅

اره برای ما کراش یابیو نیست و نابود کردن 😂حیف شد ،اینقدر خوب بود سوژه هاش ...

ولی تو اون کانال چندین بار رو من گرفتن و آبرومو بردن

بی دلیل 

هیچوقت هم نفهمیدم کی بودن

اشکم دراومد

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

ولی تو اون کانال چندین بار رو من گرفتن و آبرومو بردنبی دلیل هیچوقت هم نفهمیدم کی بودناشکم دراومد

موردای اینجوری از همکلاسیاست اکثر اوقات متاسفانه 🥲داشتیم تو کلاسمون 

الهی 🥲هر چند میتونستی بری حراست اطلاع بدی 

فکر کنم برای ما هم اینجوری شد حراست برخورد کرد با بچه ها ...

موردای اینجوری از همکلاسیاست اکثر اوقات متاسفانه 🥲داشتیم تو کلاسمون الهی 🥲هر چند میتونستی بری حراس ...

از کجا بدونن کدوم ترم و رشته بود 

من با کسی مشکل نداشتم

نوشته بودن خانم فلان تو چقد خراب و بی لولی

تو یه ترم دانشکده‌ی دندون با ۴ نفر رفتی دیت

روحمم خبر نداشت

بچه ها کراش یاب چیه🤔🫢

ارشد و تموم کردما ولی واقعا اینو نمیدونم چیه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
نه ،برادرم ترمک دانشگاهمونه عضو شدم اونجا کاری بود براش انجام بدم تا بیاد 😅دارم سوالاشونو میبینم نم ...

دانشگاه ما تا یکی دو هفته اول با کت شلوار و خیلی سانتال مانتال میان 😂

از کجا بدونن کدوم ترم و رشته بود من با کسی مشکل نداشتمنوشته بودن خانم فلان تو چقد خراب و بی لولیتو ی ...

یا خدا 😶

خب ادمینش نباید پخش میکرد اینو ...با اونی که پخش کرده برخورد میکردن در اولین فرصت ،حالا شاید میفهمیدن ...من شنیدم ب خورد جدی میتونن بکنن 

بچه ها کراش یاب چیه🤔🫢ارشد و تموم کردما ولی واقعا اینو نمیدونم چیه

کراش یابی ؟

یه چنل مسخره که بچه ها دانشگاه از هر کی خوششون بیاد و ...،میفرستن برای ادمین که بذاره تو اون چنل و شاید اوکی بشن با هم ...اکثرا هم واقعی نیست