2777
2789
عنوان

چقدر ترمکا گوگولین 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نفهمیدم چیشد یه بار دیگه توضیح میدی 😂😂😂😂

ترم رشته ی ما از یه بازه ای تقریبا ۶ ماهه محسوب میشه به جز دو سال اول ...اینو ترمکامون نمیدونن ،فکر میکنن مثل باقی رشته هاست ترماشون 

ورودی مهر میرن ترم دو و ترم یکیامون میان دانشگاه ،ما هنوز ترم قبلیم 😂

You're all the things I've got to remember

ترم رشته ی ما از یه بازه ای تقریبا ۶ ماهه محسوب میشه به جز دو سال اول ...اینو ترمکامون نمیدونن ،فکر ...

اها من اینو میدونستم 😂😂😂شما چه رشته ای هستید 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

اها من اینو میدونستم 😂😂😂شما چه رشته ای هستید

پزشکیم 

خب خودمم رفتم دانشگاه ،نمیدونستم از فیزیوپات شروع میشه این ترم طولانی ،فکر میکردم برای استاژرا و اینترناست 😂

پزشکیم خب خودمم رفتم دانشگاه ،نمیدونستم از فیزیوپات شروع میشه این ترم طولانی ،فکر میکردم برای استاژر ...

منم پرستاری 

درسای پرستاری چطوره ؟ راحته؟ از کی وارد بیمارستان میشیم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

منم پرستاری درسای پرستاری چطوره ؟ راحته؟ از کی وارد بیمارستان میشیم

راستش نمیدونم دقیقا از چه ترمیه ،کلا خبر دقیقی ندارم از پرستاری 🫠

بچه های پرستاریمون رو تا حالا ندیدم 😅یه دانشکده ی دیگه ان اصلا 

وای اینی ک گفتی کراش یابی و..استرس گرفتم متاسفانه تو ی شهر کوچیکم و پسرای دانشگاه هم امروز دیدم همه بچه ننه ان و دنبال حرفن نکنه مسخرم کنن🥲😂

منم ترم یکم انشاالله از هفته بعد میرم دانشکاه😍ولی استرس دارمممم

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

وای اینی ک گفتی کراش یابی و..استرس گرفتم متاسفانه تو ی شهر کوچیکم و پسرای دانشگاه هم امروز دیدم همه ...

اون چیز خاصی نیست ...

از همون اول خط قرمزای خودتو داشته باش و با هر کسیم اوکی نشی مشکل خاصی پیش نمیاد ...

سه ساله میرم دانشگاه به جز کراشم رو مخم بود ،اکثر کسایی که اوکیم باهاشون اذیت خاصی منو نکردن ،هر چند آدمای مزخرف تو دانشگاه زیادن که باید مراقبشون بود 😅

مبارک باشه ،یه بخشی از استرس طبیعیه ،به خصوص اوایلش در طول ترم عادی میشه ...من هر بار که با یه استاد جدید کلاس دارم هم هیجان دارم هم استرس ،به خصوص استادایی که خیلی تعریفشونو میشنوم ،بعدش میریزه کم کم و راحت میشم 

اون چیز خاصی نیست ...از همون اول خط قرمزای خودتو داشته باش و با هر کسیم اوکی نشی مشکل خاصی پیش نمیاد ...

من استرس استادا رو ندارم استرس بچه هارو دارممم چون یخورده خجالتیم..میگم لابد مسخرم میکنن

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

من استرس استادا رو ندارم استرس بچه هارو دارممم چون یخورده خجالتیم..میگم لابد مسخرم میکنن

همه جور آدمی هست بالاخره تو دانشگاه ،نباید توجه کرد به این حرفا 

بخوای توجه کنی که نمیشه زندگی کرد