2777
2789

چند ساعت در هفته 

چه رشته ای هستین 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

بستگی داره بپرسن کوییز باشه نباشه امتحان باشه میانترم باشه نباشه هم نمیخونم😂

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره بپرسن کوییز باشه نباشه امتحان باشه میانترم باشه نباشه هم نمیخونم😂

چ رشته ای هستی 

شب امتحانی که نمیشه 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

بستگی داره آخه 

اینجوری نیست که ثابت و ساعت مشخصی درس بخونم ولی خب اکثر اوقات پیش خوانی و اینا دارم 👌🏻

کلا درس میخونم مطلبو اوکی بشم دیگه حالا اینکه یک ساعت باشه تا چندین ساعت متفاوته ...

You're all the things I've got to remember

اقتصاد بودم فقط تو فرجه ها و شب امتحان میخوندم بیست میشدم خخخخ

چه درسایی داشتین 

همش محاسباتی و مفهومی بود ؟

بستگی داره آخه اینجوری نیست که ثابت و ساعت مشخصی درس بخونم ولی خب اکثر اوقات پیش خوانی و اینا دارم � ...

بعد کتاب معرفی می کننن 

شما کتاب می‌خرین

یا با جزوه استاد پیش میرین؟

چه درسایی داشتین همش محاسباتی و مفهومی بود ؟

همه جوره داشت هم حفظی هم مفهومی هم محاسباتی مثلا اقتصاد خرد و کلانمون همه ی این سه فاکتور را داشت درسایی مثل حسابداری و درسای فقط حفظی هم داشتیم

ماهی خانوممم  
همه جوره داشت هم حفظی هم مفهومی هم محاسباتی مثلا اقتصاد خرد و کلانمون همه ی این سه فاکتور را داشت در ...

کلا چطور رشته هست 

سخته ؟

بعد کتاب معرفی می کننن شما کتاب می‌خرینیا با جزوه استاد پیش میرین؟

برای هر درسیمون رفرنس داریم 

همه رو نه ،بعضیاشو از پی دی افش استفاده میکنیم تهش بخواییم  👌🏻

جزوه ی استاد در اولویته قطعا ولی خب داریم اساتیدیم که رفرنس بخونیم براشون بهتره ...

You're all the things I've got to remember

همه جوره داشت هم حفظی هم مفهومی هم محاسباتی مثلا اقتصاد خرد و کلانمون همه ی این سه فاکتور را داشت در ...

اساتید کتاب معرفی می کننن

ما کتاب می‌خریدین 

یا از جزوه می‌خوندین 

آدمو گیج می کننن

برای هر درسیمون رفرنس داریم همه رو نه ،بعضیاشو از پی دی افش استفاده میکنیم تهش بخواییم 👌🏻جزوه ی ا ...

چه رشته ای هستی