2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک مهمان سرزده

109 بازدید | 7 پست

نخستین وظیفه انسان برای مهمانی رفتن، این است که سرزده و بدون دعوت برای مهمانی نرود. 

امام صادق(ع) از اجداد بزرگوارشان و درنهایت، از پیامبر اکرم(ص) روایت می‌کنند که ایشان فرموده‌اند: «یا على ! هشت طایفه اند که اگر اهانت شوند باید ملامت و سرزنش نکنند مگر خودشان را؛ کسى که بدون دعوت بر سر سفره طعامى برود (مهمان ناخوانده)»

درستش این است که برای مهمانی که سرزده وارد خانه‌ی شما می‌شود هرچه در خانه دارید و برایتان میسر است بیاورید. در واقع نباید برای مهمان ناخوانده خود را به زحمت بیاندازید و آنچه در خانه دارید را بی‌ارزش بشمارید و به دنبال تهیه‌ی چیز بهتری بروید. اما فراموش نکنید که نباید از آوردن آن‌چه در خانه دارید دریغ بورزید.
زیرا پذیرایی از مهمان نباید برای میزبان، تکلف آور و مشقّت بار باشد. در غیر این صورت، مهمان به جای رحمت، مایه زحمت خواهد بود. حدیثی از رسول خدا صلی الله علیه و آله است که می فرماید: «لاتَکلَّفُوا الضَّیف؛ برای مهمان تکلف مکنید.»

نتیجه: اول سرزده خونه کسی رفتن واقعا زشته! همه مثل هم نیستن که همیشه شرایط مهمان داشته باشن و از مهمان سرزده خوششون بیاد. بعضیا واقعا معذب میشن پس قبلش حتما حتما به صاحبخونه خبر بدین شاید واقعا شرایط مهمون نداشته باشن.

دوم اگر کسی هم سرزده اومد از حداقل های تو خونه پذیرایی کنید ازش و خودتونو به زحمت نندازین زیاد. بالاخره اتفاقیه که افتاده باید احترامشو نگه دارید.

من حتی اگ دشمنمم باشه غذای خوب درس میکنم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمان سر زده هم بره باز اسمش مهمانه.برای این مهمان لازم نیست خودکشی کنی و بهترین پذیرایی کنی اما هرگز نزار بدون شام وگرسنه از خونه ت بره.این از دست همه برمیاد باهرنوع پذیرایی که اون لحظه در حد توانشون هس

عزیزممم❤ اینو کلا گفتم که حتی اگه نون پنیر هم تو یخچال دارید همونو برای مهمون بیارید و نگید هیچی ندا ...

اره عزیزم  کار زشتیههه   .. 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
مهمان سر زده هم بره باز اسمش مهمانه.برای این مهمان لازم نیست خودکشی کنی و بهترین پذیرایی کنی اما هرگ ...

بله دقیقا.هر چی در توانمون هست رو بیاریم براش. نه بیشتر نه کمتر. ولی مهمون رو احترام بذاریم