2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

54 بازدید | 12 پست

سلام بایکی اشناشدم چت کردیم میگرقصد ازدواجه  ولی من میترسم عکسمو نشون بدم منو ندیده هنوز میگ عکس بده ببینمت خوشمون اومد  باخانواده میام  منم میترسم چطور ب ی غریبه اعتماد کنم   راهی ندارین بهش بگم مثلا حضوری  

ساده ای؟

عکس نده حضوری هم نرو

اونم قصدش ازدواج نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساده ای؟عکس نده حضوری هم نرواونم قصدش ازدواج نیست

واقعا یعنی الکی میگ  هی اصرار ب ازدواج داره   گفتم عکس نمیدم ولی بامامانم میام ببین مثلا پارکی اینجوری اگ قبول کرد چی 

واقعا یعنی الکی میگ هی اصرار ب ازدواج داره گفتم عکس نمیدم ولی بامامانم میام ببین مثلا پارکی اینجو ...

نباید بری

چجوری به یه غریبه اعتماد میکنی شاید خودت و مامانتو خفت کردن

مشخصه که دروغ میگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نباید بریچجوری به یه غریبه اعتماد میکنی شاید خودت و مامانتو خفت کردنمشخصه که دروغ میگه

میدونم گلم  ولی  پس چطوری مجازی ازدواج میکنن چکارکنم  هیشکی نمیشناسه کسیواز قبل  همون بیرونش 

میدونم گلم ولی پس چطوری مجازی ازدواج میکنن چکارکنم هیشکی نمیشناسه کسیواز قبل همون بیرونش

کسی دیکه مجازی ازدواج نمیکنه

مگر خیلی شرایط استثنایی باشه

چجوری ندیده قصدش ازدواجه؟؟خام نشو

میگ ببینم عکستو   باخانواده میام  ولی من نمیتونم عکس بدم ب هیچ عنوان  میخاستم شانسمو امتحان کنم اینایی مجازی اینهمه چطوری ا زدواج کردن؟ راهی نداری بهش بگم ثابت بشه راست میگ

میگ ببینم عکستو باخانواده میام ولی من نمیتونم عکس بدم ب هیچ عنوان میخاستم شانسمو امتحان کنم اینا ...

نه بابا

به مجازیا اصصصصلا اعتماد نکن

بیشترشون میخوان دخترا رو خام کنن و....

حرفای قشنگ میزنن ولی قصدشون چیز دیگس

نه بابابه مجازیا اصصصصلا اعتماد نکنبیشترشون میخوان دخترا رو خام کنن و....حرفای قشنگ میزنن ولی قصدشون ...

گول حرفاشو نمیخورم اصن ج ندادم بهش   فقط خاستم ببینم چ راهی هست بفهمم راست میگ یان  جز عکس