2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم همسرمو مثل سابق دوست داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 24 پست
فکر میکنم خیانت و فشار طلاق گرفتن و برگشتن به زندگی اینجوری شدم می‌خوام همسرمو دوست داشته باشم همین ...

ااول باید خودتو دوست داشته باشی

آدمی که خودش دوست نداره  نمیتونی کسی دوست داشته باشه و محبت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی، برام گل میخره میگه هرچی تو بگی بااینکه من خیلی اشتباه هاکردم ولی بازم میگه درستش میکنیم با ...

ببین شما از لحاظ روحی دچار مشکل شدی حق هم داری چون طلاق ب خودی خود آدمو شوکه میکنه و چون ب ایشون وابستگی و دلبستگی داری همه چی رفته رو مخت عاشقشی اما شوق و انگیزه اتو از دست دادی قشنگم 

سعی کن مدام خوبیاشو برا خودت مرور کنی و ذهنتو از گذشته پاک کنی ب خودت روحیه بده 

کانالهای همسرداری داخل ایتا یا روبیکا و ... رو بخون

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

کاش ی روز بشه مثل سابق عاشقش شم میام همتونو دعامیکنم

شما بخاطر خیانتی ک کردی عذاب وجدان داری؟

ببین خیانت ناخودآگاه خود شخص رو مضطرب و افسرده میکنه 

ببین ایشون تونسته خیانت شما رو ببخشه اما خودت چی تونستی خودتو ببخشی؟

مشخصه روح و روانت توو گذشته میخ شده باید تلاش کنی ب حال و آینده ات بچسبی بلاخره دوتا بحران سخت خیانت و طلاق رو‌ تجربه کردی طبیعیه انگیزه و شوقتو از دست بدی ولی ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه اس

شما بخاطر خیانتی ک کردی عذاب وجدان داری؟ببین خیانت ناخودآگاه خود شخص رو مضطرب و افسرده میکنه ببین ای ...

اون همیشه دوسم داره و پشتم هست منم سعی میکنم درستش کنم کاش بتونم کاش بشه دعا کنید 

اون همیشه دوسم داره و پشتم هست منم سعی میکنم درستش کنم کاش بتونم کاش بشه دعا کنید

میتونی عزیزم خواستن توانستنه 

ولی این نیس ک بشینی ی گوشه و دست رو دست بذاری بگی خدایا کمکم کن دوسش داشته باشم پس لازمه تلاش کنی 

بدم میاد بخاطر اینهمه داستان هایی ک درست کردم

باید کم کم تمرین کمی خودتو دویت داستهرباشب

شما بدن ضعیفی  داری

خودتو با مواد خوب تقویت کن

با مغزیجات 

با کباب 

با روغن سالم

با عسل خرما کشمش

برو پیاده