2777
2789

پنج سال شده ازدواج کردم دوسال شده بود حسمو ازدست دادم یکماه پیش طلاق گرفتیم طاقت نیاوردم همش میگفتم اشتباه کردم همش خوبی هاش جلو چشام اومد برگشتم با زندگی ،الان حس میکنم حسی ندارم می‌خوام مثل سابق دوسش داشته باشم ولی اینو فهمیدم بدون اون هم نمیتونم همش دلتنگ میشم بنظرتون چی شده اینجوری شدم و باید چیکار کنم خواهشاً هرکی تجربه ای چیزی داره بهم بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم راضی بود ب برگشت دوباره ب همخب همون حسی ک در نبودش تجربه کردیکافیه ک الان دوستش داشته باشی

اره خیلی، برام گل میخره میگه هرچی تو بگی بااینکه من خیلی اشتباه هاکردم ولی بازم میگه درستش میکنیم باهم، اما من نمیدونم چطوری درستش کنم 

شما نباید کاری کنید ، ایشون باید کاری کنه که شما دوستش داشته باشید اشتباه کردی برگشتی باید به خودت ف ...

فکر کردم ارامشی که اینجا دارم هیچ جا ندارم واسم کم نذاشت اینهمه مدت، تنها مشکلم این بود اولای سال زندگیمون بهم بی محلی میکردی ولی بعدش خوب شد اما من حسمو ازدست داده بودم بهش،خیلی دلم میخواد عاشقش بشم مثل سابق راهی هست؟

اگه دوسش دارم پس چرا لذت نمی‌برم پس چرا یجوری هستم

چون اون زیادی بهت اهمیت میده وقتی از دستش دادی خودت برگشتی پس دوسش داری اگه اون بهت اهمیت نده و کم محلی کنه اونوقت میفهمی چقدر دوسش داری آدما قدر چیزایی رو که دارن نمیدونن

رابطه با جنسی مونم ضعیفه من دوست ندارم بیاد سمتم، ولی وابستشم طاقت ناراحتیش اصلا ندارم می‌خوام حرف ب ...

شما بدنتون ضعیفه که  جنسی گرم نیستید

حالات بد روحیتون هم از ضعف بدنتون

با علایم که گفتید فکر میکنم افسردگی داريد باید درمان بشه تا از زندگی لذت ببریدشما حال درون خودتون ...

میدونی چیه من خیانت کردم بهش ازون به بعد حسمو ازدست دادم بهش، اون بهم فرصت داده منم می‌خوام فرصت بدم به خودم باید چیکار کنم از کجا شروع کنم و میترسم برم مشاوره خجالت میکشم بگم خیانت کردم میترسم

میدونی چیه من خیانت کردم بهش ازون به بعد حسمو ازدست دادم بهش، اون بهم فرصت داده منم می‌خوام فرصت بدم ...

لازم نیست هی  بگی خیانت کردم

با بری مشاوره بگی حال دلم خوب نیست از زندکی لذت نمیرم چکار کنم 

ربطی به خیانت نداره 

آدم افسرده از هیچ چیز لذت نمیبره

لازم نیست هی بگی خیانت کردم با بری مشاوره بگی حال دلم خوب نیست از زندکی لذت نمیرم چکار کنم ربطی به ...

فکر میکنم خیانت و فشار طلاق گرفتن و برگشتن به زندگی اینجوری شدم می‌خوام همسرمو دوست داشته باشم همین نمیدونم چیکارکنم