2777
2789
عنوان

بچه اولم پسره وپنج سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم‌رضا نمیداد به تک فرزندی . نمیدونم کارم درست بود یا نه اقدام‌کردیم‌خدا عنایت کرده ولی شوهرم بیلیاقته

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

باه، 

اگه همسرتون موافقت کنه حتما دومی رو بیارین، 

بعدا حسرت میخورین که بچه تون تنهاست. یکی تاپیک زده بود که بچه م تنهاست فکر کنم زیاد می‌فرستاد خونه جاریش که با بچه جاریش بازی کنه یه روز بچه شو از خونه بیرون کرده بود می‌گفت چیکار کنم بچه م تنهاست، 

خب به جای اینکه منت بقیه رو بکشین یه بچه دیگه می‌آورد که بچه ش تنها نباشه. پسر خودم قبل دنیا اومدن برادرش به قدری لوس بود ولی الان خیلی خوب شده

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

قطعا میاوردم

به خاطر بچم

نمیخوام تنها بمونه

نمیخوام وقتی پیر شدم تنهایی غصه منو بخوره

نمیخوام وقتی مردم بی کس شه

نمیخوام پایه درددل و خوش گذرونی نداشته باشه

نمیخوام وقتی جوون شد با یه پیرزن و پیرمرد تو یه خونه باشه

دلم میخواد وقتی میاد خونه با خواهر و برادرش بخنده نه اینکه تنها تو اتاقش باشه

بماند که تک فرزندی اصلا توصیه نمیشه از منظر روانشناسی

بچه های تک فرزند معمولا مغرور و لوس میشن

تحمل شکست رو ندارن

نمیتونن با سبک های مختلف روحی ارتباط برقرار کنن

و...

یعنی از کسی که میخوادازت جدا بشه دوباره بچه میخوای؟!!خب چرا میخواد جدا بشه؟نگفتی چند سالشه؟

میگه اخلاقتو دوس ندارم همین .اخه نمیخام بچم بچه طلاق باشه گفتم خاسی یکی دیگ بگیری نمیاری خونه زندگی من طلاقم نمیگیرم تا عمرداره صیغه بمونه