2777
2789
عنوان

بچه اولم پسره وپنج سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 44 پست
میگه اخلاقتو دوس ندارم همین .اخه نمیخام بچم بچه طلاق باشه گفتم خاسی یکی دیگ بگیری نمیاری خونه زندگی ...

خب کدوم اخلاقتو دوست نداره؟

چرا سعی نمیکنی بخاطر زندگیت عوض بشی؟ اون اخلاقی که دوست نداره ترک کن

سنت کمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله ازدواج کردی؟چرا فکر میکنی شوهرت میخواد جدا بشه؟

تا ی مرحله ای رفتیم بازبرگشتیم سرخونه زندگی .خیانت میکنه همش مچشو میگیرم ولی بچم تنهاست میترسم دراینده کسیو نداشته باشه نمیدونم چرا همچین فکری میکنم

تا ی مرحله ای رفتیم بازبرگشتیم سرخونه زندگی .خیانت میکنه همش مچشو میگیرم ولی بچم تنهاست میترسم دراین ...

حق داری 

ولی چه طوری با خیانت کنار میای میخوای بمونی تو این زندگی

تا ی مرحله ای رفتیم بازبرگشتیم سرخونه زندگی .خیانت میکنه همش مچشو میگیرم ولی بچم تنهاست میترسم دراین ...

عقلت کمه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ما یه فامیل داریم با این عکسی که گذاشتین پروفایلتون مو نمیزنه خیلی خوشگل و‌نازه

اره خیلی خوشگله

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
خب کدوم اخلاقتو دوست نداره؟چرا سعی نمیکنی بخاطر زندگیت عوض بشی؟ اون اخلاقی که دوست نداره ترک کنسنت ک ...

من بی دلیل واکنش نشون نمیدم ک مثلا خیانت میکنه میره سیم کارتشو میزنه ب اسم پسرعموش ک نتونم پرینت دربیارم کلی چیزای دیگ

چون ادم سالمیه ب بچم وخونمم خوب میرسه واسه همون میخام ازدستش ندم خیلی میترسم هم بچمو ازدس بدم هم شرایط نداشته باشم پدرمم شرایطش صفره برم بیوفتم دس ی ادم معتاد 

حق داری ولی چه طوری با خیانت کنار میای میخوای بمونی تو این زندگی

مسلما بخای طلاق بگیری بری بای ادم دیگ ازدواج کنی معلوم نیست طرفم بخاطر چی طلاق گرفته الان مگ ادم درس حسابی پیدا میشه؟ 

باز خوبه بمونم پیش پسرم محلش نمیزارم فقط زندگی خودمو میکنم

من بی دلیل واکنش نشون نمیدم ک مثلا خیانت میکنه میره سیم کارتشو میزنه ب اسم پسرعموش ک نتونم پرینت درب ...

ای بابا خیلی ناراحت شدم💔

تو موقعیت سختی هستی

انشاالله خدا کمکت کنه

بچه داری تو؟

بله ی دونه پسر

وقتی تو زندگیت مشکل داری یعنی جو خونه هم آروم نیس

خیانت میکنه اذیت میکنه شما یا صدات درمیاد دعوا میشه یا می‌ریزی تو خودت هیچی نمیگی ک ی مامان نرمال با اعصاب آروم ازت درنمیاد

پس چرا ی بچه دیگ رو درگیر کنی. همینو ب ثمر برسون

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نمیدونم ب احتمال زیاد میخاد جدا شیم من نمیخام جداشم ولی

کم سنی ک اینجور میگی

میگی احتمال زیاد بخواد جداوبشیم بعد میگی بچه دوم. یکی دیگ رو بدبخت کنی؟؟ صدتو بزار واسه پسرت