2777
2789
عنوان

همتون عین همین🔹کوچیک و بزرگم ندارین😜

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 38 پست
من هر وقت میرم تو فکر مامانم میگه باز افسرده شدی یا مشکل داری همش میگه غصه درس نخور اصلا نمیخاد درس ...

خپاوکیلی این مامانا رو ما از کجا پیدا کردیم؟😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من خیلی خیلی فکر میکنه وسواس فکری داره ولی خیلی دوسش دارم گاهی بهم استرس میده

اینجور افراد باید به محض تو فکر رفتن، حواسشون رو از اون فکر پرت کنن و ازش بیان بیرون، ولی متاسفانه میان میرن تو یه فکر جدیدو غم و غصه‌ی اونو میخورن😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

یعنی من فکر کنم برای همسرم صدمو گذاشتم، ولی با ترازوی اون ده سنجیده میشه، و بالعکس، اون هم فکر میکنه ...

نه اینجوری نبود،خودشونم قبول داشتن این قضیه رو

من همه انرژی و وقت و احساس و سرمایه ام رو میذاشتم فقط واسه اون یه نفر،اون ولی اینجوری نبود

حالاخانما. مامانا برن تو فکر. یکی نمیگه خرت. چند منه؟ 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

مادره دیگه. مگه میشه  بچش تو فکر بره! و فکر مادرا هزار راه نره😐 و ازش سناریو نسازن. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

مادره دیگه. مگه میشه بچش تو فکر بره! و فکر مادرا هزار راه نره😐 و ازش سناریو نسازن.

همون دیگه، مشکل اینه که فکر تون هزار راه میره

همون دیگه، مشکل اینه که فکر تون هزار راه میره

فرکرشون... من شاملش نیمیشم. متین خان. 

تنهایی مامانی هستم ک ن به فکر بچه هام... نه کاراشون.کار دارم.👌😂.