2777
2789
عنوان

همتون عین همین🔹کوچیک و بزرگم ندارین😜

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 38 پست
کلی گفتم،شما مردام همتون مثل همینیه دردی دارین میرین تو لاکتون،هزار تا سوال باید کنیم تا یه کلمه جوا ...

یکی از دلایلش تفاوت ساختاری مرد و زنه، یکی دیگه نمیخوان خانمشون ناراحت شه، دیگه این که گاهی خانمها( از جمله همسر سابق من) ظرفیت شنیدن و فهمیدن خیلی چیزها. و ندارن و و و ...

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۹ درصد بله

دیدت اشتباهه، نمیدونم ازدواج کردی یا نه، ولی این طرز نگاه و طرز فکر، تو زندگی مشترک، خیلی آسیب‌زننده‌س

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

دیدت اشتباهه، نمیدونم ازدواج کردی یا نه، ولی این طرز نگاه و طرز فکر، تو زندگی مشترک، خیلی آسیب‌زننده ...

بله،اتفاقا قبلنا دیدم خوب بود تا اینکه با چند تا تون رفتم تو رابطه(هم دوستی و هم ازدواج)کاری کردن دیدم ،طرز فکرم و همه چیم تغییر کنه

واسه هر کی صدمو گذاشتم دهشم نذاشت واسم

این صبور گفتن نشون میده خیلی مادرت رو نگران کردیداستان نگرانی مادر و همسر جداس فرق داره

باورت میشه چند ثانیه بیشتر نرفتم تو فکر؟😂

حالا منم یه‌کم اغراق کردم که احوال همه‌ی فامیل.رو پرسید، حال یکی دوتا از بدحالا رو‌ پرسید، البته کاملا با زرنگی، مثلا گفت تازگیا حال فلانی رو‌ پرسیدی ؟ یا اون یکی. رو دعوت کن بیاد اینجا، یا فردا یادم باشه به اون یکی زنگ بزنم، 

یعک مادر سیاستمداری دارم که ترامپ باید جلوش به خاک بیفته😂

ایشالا سایه‌ش مستدام 🙏

بله،اتفاقا قبلنا دیدم خوب بود تا اینکه با چند تا تون رفتم تو رابطه(هم دوستی و هم ازدواج)کاری کردن دی ...

ممکنه سنجه‌هاتون فرق کنه

مادر بی نظیری دارید خدا برا هم حفظتون کنه

🙏🙏🙏

همه‌ی مادرا بی‌نظیرن، ان‌شاءالله ما هم براشون بچه‌های بی‌نظیری باشیم

یعنی چی

یعنی من فکر کنم برای همسرم صدمو گذاشتم، ولی با ترازوی اون ده سنجیده میشه، و بالعکس، اون هم فکر میکنه برای من صدشو گذاشته، من ترازوی من از یک بالاتر نمیره 😂