2777
2789
عنوان

او آر اس واسه نوزاد ضرر داره ایا اسهاله شدیده

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 19 پست
اجی بچه اولمه بمون برات بگم حالشوو توروخدا تا راهنماییم کنی ن تب داره ن گریه میکته شیرم میخوره خوابش ...

یکی از مهم‌ترین وظایف والدین، تشخیص به‌موقع علائم کم‌آبی در کودک است، چون کودکان معمولاً توانایی کافی برای بیان دقیق وضعیت خود ندارند. از نشانه‌های اولیه دهیدراتاسیون می‌توان به خشکی لب‌ها و زبان، کاهش میزان ادرار، رنگ زرد تیره ادرار و گود افتادن چشم‌ها اشاره کرد. همچنین، اگر کودکی گریه می‌کند اما اشکی از چشمانش خارج نمی‌شود، باید به کم‌آبی مشکوک شد.

در مراحل پیشرفته‌تر، کم‌آبی می‌تواند با علائمی مانند خواب‌آلودگی، بی‌قراری، تب، افزایش ضربان قلب و افت انرژی همراه باشد. در نوزادان نیز فرو رفتن ملاج سر (نقطه نرم روی سر) از نشانه‌های هشداردهنده است. آگاهی از این علائم به شما کمک می‌کند تا پیش از بروز عوارض جدی، اقدام لازم برای جبران مایعات از دست‌رفته را انجام دهید.

در کودکان، کم‌آبی به سه سطح خفیف، متوسط و شدید تقسیم می‌شود. کم‌آبی خفیف ممکن است فقط با علائمی مثل خشکی دهان یا خستگی همراه باشد، در حالی که کم‌آبی شدید می‌تواند منجر به بیهوشی، افت فشار خون یا حتی نارسایی اندام‌ها شود. تشخیص زودهنگام و اقدام سریع نقش حیاتی در جلوگیری از تشدید این وضعیت دارد، به‌ویژه در نوزادان و کودکان خردسال که علائم ممکن است مبهم‌تر باشند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اكه حالش خوبه بازي ميكنه نكران نباش فقط علايم رو كنترل كن داروهاش هم بده

اره منم بخاطر همین گفتم الکی بچم رو چرا بستری کنم 

تند تند شبا تو خواب شیر میدم بهش قطره پدی لاکت ۸ ساعتی ده قطره 

کپسول یوموجی میریرم تو شیرش روزی یبار 

او ار اس میدم 

فقط ی ازیترومایسین داده هنوز ندادم بهش تو میدونی چیه پودر با اب قاطیش کردم روش نوشته اسپانسیون