2777
2789

البته ۵ روزه توزاد س ماهم اسهاله 

امروز بهتر شده و فقط س تا ۴ بار ب مقدار گم دفع داشته 

دکتر نوشته واسش گفت بعد هر دفع ۵ سی سی بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دخترم س ماهشه ۵ روزه ک اسهاله نمیدونم جرا از دیشب تاخالا ادرار نکرده فقط یبار با اینک دفعش کمتر ...

از ديشب تا حالا ادرار نكرده يا مدفوع؟؟ اكه از ديشب ادرار نكرده سريع ببرش دكتر

پدی لاکت از نون شب واجب تره تهیه کن بده به بچه.

چون بچت کوچیکه ۵قطره بده

بچه من ۲۱ ماهشه ۱۵ قطره میدم هرروز

تمام دکترها تجویز می کنن واسه بچه های زیردوسال.

یه قطره اس که باید تو یخچال نگهداری کنی حاوی پری بیوتیک + پروبیوتیک که عملکرد روده رو تنظیم می کنه مانع اسهال و یبوست و... میشه

پدی لاکت از نون شب واجب تره تهیه کن بده به بچه.چون بچت کوچیکه ۵قطره بدهبچه من ۲۱ ماهشه ۱۵ قطره میدم ...

دارمش و بهش میدم ۳ ماهشه ۵ کیلو 

دکتر اولی عمومی تجویز کرد گفت ۳ قطره ولی متخصص خودش ک خاست بنویسش گفتمش دارمش گفت ده قطره بده منم از پری روز دارم ده قطره میدم 

استرس گرفتم یا خدا نکنه من زیاددادم

از ديشب تا حالا ادرار نكرده يا مدفوع؟؟ اكه از ديشب ادرار نكرده سريع ببرش دكتر

ادرار فقط همین ی ساعت پیش کرده 

دفع ک داشته توپوشکش نگاه کردمم نبود ی ذره خیس بود ک فک کنم اب از پشتش بوده

ضرر نداره اتفاقا بابد حتما يعد اسهالش بدي كه اب و الكتروليت بدنش رو از دست نده جاي اينكه از تجويز دك ...

دکتر گفت بعد هر دفعه دفع ۵ سی سی بده این خو دم ب دیقه پی پی میکنه یعنی هر سری بدم؟

دکتر گفت بعد هر دفعه دفع ۵ سی سی بده این خو دم ب دیقه پی پی میکنه یعنی هر سری بدم؟

اكه اسهاله بده اسهال زياد بجه رو بيحال ميكنه حتي ممكنه خداي نكرده نياز به بستري بيدا كنه بعد هر اسهالش ٥ سي سي بده كه مايعلت بدنش كم نشه.كم ابي بدن  واسه بجه خيلي بده و خطرناك

اكه اسهاله بده اسهال زياد بجه رو بيحال ميكنه حتي ممكنه خداي نكرده نياز به بستري بيدا كنه بعد هر اسها ...

اجی بچه اولمه بمون برات بگم حالشوو توروخدا تا راهنماییم کنی 

ن تب داره ن گریه میکته 

شیرم میخوره 

خوابش هم مثل همیشه هست 

الانم داره بازی میکنه 

پری روز بردمش دکتر بهش گفتم از این فراره جریان 

گفت چون ظاهره مشکلی نداره فعلل دارو ها بش یده بینیم چی میشه بعد اگ خوب نشد خدایی نکرده بستری 

التن امروز از دیروز و روز اول خیلی بهتره 

ولی ۴ بارک دفع داشته ولی ب مقداز خیلی کم 

حالا بنظرت لازمه دختر مثل دست گلمو بدم بستری ک تیک تیکش کن

اكه اسهاله بده اسهال زياد بجه رو بيحال ميكنه حتي ممكنه خداي نكرده نياز به بستري بيدا كنه بعد هر اسها ...

ولی تنها چیزی ک نگرتنم کرده اینه چرا از دیشب تاالان فقط دو بار ادرار کرده البته اگ تو پوشکش همراه با اون ی ذرا دفع بوده نیمدونم 

تا او ار اس میدم کمی بعدش جیش میکته

اجی بچه اولمه بمون برات بگم حالشوو توروخدا تا راهنماییم کنی ن تب داره ن گریه میکته شیرم میخوره خوابش ...

يه متن واست فرستادم بخون علايم كم ابي بدن بيحالي بجه اشك نداشته باشه مخاط دهان خشك ادرارش كم بشه خدا رو شكر فعلا اينجور نيست ا ار اس بده كه ايشالا كار به اونجا نميكشه