2777
2789
عنوان

بگین این ادم خسیسه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما قسط بخاطر خرید ماشین یا خونه میده درسته؟ اخه گفتی گفته قسط دارم

قسط بابت خونه میداد ک قضیش طولانیه

منتهی میخواست قسطاشو از حقوق من بده دیگه کم کم

میگفت اگه میخوای حق نظر داشته باشی تو زندگی باید پول بدی

منم شوهرم بعد 12 سال زندگی هنوز سختشه لباس بخره واسم.. اگ شام ببره بیرون تا چندروز حرفش میزنه ک بردمت بیرون.. برای خریدای خونه هم بهش میگم تعجب میکنه... فک میکنه مثلا گوشتا رو تنها خوردم یا خیرات کردم باورش نمیشه میخوریم و تموم میشه و باید بخره... خیلیم سخت جایگزین میکنه وسایل یخچالو فریزر و.... منم واسه همین نمیتونم با خیال راحت دست و دلبازی کنم.. کسی میاد خونم ی استرسی دارم برای تموم شدن مواد غذایی و اینا... ی جورایی تو فامیل خیلیا فک میکنن منم خسیسم نمیدونن داستان چیه

🚶‍♀️     🕳️   🕳️🕳️

ببین هیچکس آدمی کامل نیست

خوب شرایط اقتصادی و حقوق کارمندی هم باعثش هست

الان طلا گرمی خدا تومن، باید به حقوق یکسالش دست نزنه تا سرویس برای شما بخره

بلاخره شما هم باید شرایط رو درک کنی 

حسابگر و زرنگ هست اما اینها در کل خصوصیات بدی نیست

دارین میگین کارمند هست طرف با پول کارمندی فقط میتونه تنفس کنه زندگی خیز اینکه اینهمه گل خریده به چشمتون نمیاد فقط اوناییکه انجام نداده به چشمتون میاد ؟؟ وضعیت معیشتی خیلی داغون هستش و والا این کشور اونقدر روز داره روز زن و روز دختر و شما هم خیلی دیگه انتظارات از یه کارمند داری و فقط بدیهاش رو میگی الان زمونه ای هست که کل یک خانواده سرکار میرن و شاغل هستن تا قسط و بدبختی هاشون رو بپردازن پس نمیشه توقع و انتطاری داشت با یک نشونه نمیشه نسخه نوشت طرف خسیس هست والا ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

دارین میگین کارمند هست طرف با پول کارمندی فقط میتونه تنفس کنه زندگی خیز اینکه اینهمه گل خریده به چشم ...

منم کارمندم عزیزم

وضعیت کارمندی انقدر هم سخت نیست وقتی هنوز سر خونه زندگی نرفتین چرتکه بندازه انقدر خرجت کردم فلان و فلان

گل خریده ولی رو چ حسابی؟ ک بگه ۱۴ تا گل مهریه تو دادم؟🙂

ی دست لباس میخواستم دعوا میشد سر خریدش

اونم تو عقد

منم کارمندم عزیزموضعیت کارمندی انقدر هم سخت نیست وقتی هنوز سر خونه زندگی نرفتین چرتکه بندازه انقدر خ ...

بله درسته گل خسته نباشین. بخاطر اینکه منم مثلا خرج خودم رو میدم و آدم خیلی پرخاشگر و عصبی شدم با وضعیت معیشت این کشور و شما فکر کن ایشونم همینه با شدت بیشتر چون مرد هست همه خانواده و بستگان و همه ازش انتظار دارن و دسته گل ایشون می‌خره که ازشون ایراد نگیرین هروقت دعوا کردین بگن خب عوضش من گل برات خریدم درصورتیکه پول همون گلها رو جمع کنه نیازها و احتیاجاتون مثل پوشاکتون رو باید تهیه کنه و وقتی ازدواجتون رسمی بشه بریت تو خونه خودتون مرد توی زندگی به زن و بچه باید نفقه بده نده میتونین شکایت کنین مثل پوشاک و خوراک و مسافرت ووو ••• 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بله درسته گل خسته نباشین. بخاطر اینکه منم مثلا خرج خودم رو میدم و آدم خیلی پرخاشگر و عصبی شدم با وضع ...

ما ازدواج رسمی کردیم عزیزم نامزد نیستیم

رابطه جنسی کامل هم داشتم و ماهیانه پول هم بهم نمیداد

چه برسه ب عروسی و اینا

بازم بیشتر خرجامو خودم کردم

ما ازدواج رسمی کردیم عزیزم نامزد نیستیمرابطه جنسی کامل هم داشتم و ماهیانه پول هم بهم نمیدادچه برسه ب ...

نه دیگه این یکم زرنگ طوره خیلی از این زرنگا الان دنبال زن شاغلن دور و برم زیاد دیدم میگن بریم زن شاغل بگیریم