2777
2789
عنوان

بگین این ادم خسیسه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 46 پست
ما ازدواج رسمی کردیم عزیزم نامزد نیستیمرابطه جنسی کامل هم داشتم و ماهیانه پول هم بهم نمیدادچه برسه ب ...

بله درسته پس عادتش دادین یا خودتون یا مادرش اینطور بار آورده متاسفانه گلم هشتاد درصد مردهای این کشور رو مادراشون تربیت نکردن مثل زن باو آوردن اگرم ازدواج کنن انتطار دارن زنشون با کتکشون با زشتی چهره شون با پشم های چندششون یا قد کوتاهشون یا شکم گنده شون یا خسیسیشون یا ووو ••• شون بسازه دمم نزنه و حتی در بعضی اوقات به پسرشون یاد میدن وظیفه دختره یعنی عروس هست خرج تورو هم بپردازه ببخشید خدا لعنت کنه اینطور خانواده و تربیت هارو که گند زدن به جامعه مردهای کثیف رو بی شرافت و بی غیرت بار آوردن شما هم اصلا دست نکش و خودت شما که شاغلین پس ازدواج کردین که خرج خودتونو بدین همون بهتر مجرد میموندین دیگه دردسر میخواستین چیکار گل ؟؟؟ 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره💔

بعد همش داره میگه تو اینو داری تو طلا داری از پول خودت خرید کن خب اینا همش نشونه هست و این ادم حسابگره مرد حسابگر پیرت میکنه ..درسته کارمنده منم دور و برم کارمند زیاده ولی زرنگی رو ادم متوجه میشه نداری رو هم میفهمه

بله درسته پس عادتش دادین یا خودتون یا مادرش اینطور بار آورده متاسفانه گلم هشتاد درصد مردهای این کشور ...

درست میفرمایین🥲

بخاطر همین ویژگیش و ی سری اخلاقای بدش و بیحرمتی هایی ک کرده داریم جدا میشیم

فقط خواستم بازم تو ذهنم مرورش کنم ببینم چطور بود واقعا

بعد همش داره میگه تو اینو داری تو طلا داری از پول خودت خرید کن خب اینا همش نشونه هست و این ادم حسابگ ...

قسط داشت ولی نه اینکه من اصرار کنم بهش واسه خریدام یا ماهیانه پول دادن

ب جایی رسید ک از من پول میخواست نه اینکه اون کمک حال رابطمون باشه

ی سری دوستان میگن اینا خساست نیست

وقتی نیست دیگه نمیدونم چیه

شاید خودمم گول اون هرازگاهی شام و گلش رو خوردم

درست میفرمایین🥲بخاطر همین ویژگیش و ی سری اخلاقای بدش و بیحرمتی هایی ک کرده داریم جدا میشیمفقط خواست ...

امیدوارم که ناراحت نشده باشین من حقیقت رو همیشه برش دار تعریف میکنم بعضی افراد دلشون میشکنه ببخشید ولی چه جدا بشین چه جدا نشین عزیزم هیچ آدمی کامل نیست و اینکه شما باید یاد بگیرین قلق هر مردی رو چطور بدست بیارین اگر ازدواج رو دوست دارین اما همزمان با رفتارتون به همسر یا شوهرتون یادبدین مردها مثل بچه سه ساله میمونن ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

قسط داشت ولی نه اینکه من اصرار کنم بهش واسه خریدام یا ماهیانه پول دادنب جایی رسید ک از من پول میخواس ...

اره اون شام هفته ای دوبار مثلا نشونه دست و دلبازیه اتفاقا اونم یه کارمند هفته ای دو بار بتونه رستوران ببرت خب خسیس نیست یا اون گلها...ولی بقیه اش خساست طور هم توش بود

امیدوارم که ناراحت نشده باشین من حقیقت رو همیشه برش دار تعریف میکنم بعضی افراد دلشون میشکنه ببخشید و ...

حرفهای شما هم به نوعی درستن ها ....شاید باید یه فرصت دیگه بهشون بده

حرفهای شما هم به نوعی درستن ها ....شاید باید یه فرصت دیگه بهشون بده

متشکرم عزیزم بله هرچی خود استارتر صلاح میدونه ما نمیتونیم توی قضیه رو ببینیم شاید واقعا همسرشون خسیس باشه اما آدم با یک فاکتور تو یک آدم که جدا نمیشه وگرنه تمام متاهل ها باید جدا میشدن عزیزین و بزرگوارین ...

امیدوارم که ناراحت نشده باشین من حقیقت رو همیشه برش دار تعریف میکنم بعضی افراد دلشون میشکنه ببخشید و ...

خواهش میکنم

تاپیک های من رو مشاهده کنین متوجه اتفاقات میشین❤️

به نظر من خسیس نیست ولی خیلی حسابگره ،اینایی که خیلی دقیق میشن تو خرجا ، حسابش از دستشون در نمیره . ...

خب حسابگر بودن بیش از حد میشه خساست دیگه چه فرقی داره

اسمش فقط عوض شده

اره اون شام هفته ای دوبار مثلا نشونه دست و دلبازیه اتفاقا اونم یه کارمند هفته ای دو بار بتونه رستورا ...

اوایل رابطه اینطور بود رفته رفته کمتر شد حتی شده گشنه خونه برمیگشتم😅

بازم نمیدونم ولی من خیلی عذاب کشیدم

خب حسابگر بودن بیش از حد میشه خساست دیگه چه فرقی دارهاسمش فقط عوض شده

نه خسیس آب از دستش نمیچکه ،ولی حسابگر اگه لازم ببینه حتما خرج می‌کنه ولی با احتیاط . 

مثلا خسیس حاضر نیست بره دکتر ،ولی حسابگر قبل دکتر رفتنش تحقیق می‌کنه که دکتری بره که هم خوب باشه هم ویزیتش شامل بیمه هم بشه 🤣🤣🤣

خواهش میکنمتاپیک های من رو مشاهده کنین متوجه اتفاقات میشین❤️

بله چشم حتما گلم صلاح خویش خسروان داند شاید به یکجایی رسونده که ازش بریدین گل حتما میخونم ..