صندی مدیر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 8448 عنوان کسایی ک ب حس ششم و چشم سوم اعتماد ندارید بیاید میخام قانعتون کنم😌 | مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 35 پست من هیچ ادعایی ندارم تاپیک های قبلیمم بخوتید از 50 تا چالش شاید یکیش اشتباه کرده باشم حالا بیاید دور هم یکم خوش بگذرونیم میخام حسم رو هم محک بزنم سوال بپرسید بیشتر راجب زمان گذشته و حال 1404/07/21 | 20:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 6839 تا یکی دو هفته آینده خودش بهت پیام میده فداتشم برمیگرده ؟ حدودا کی ؟ ممنونمممم عزیزمممم🩵✨️🫂🥹 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... https://daigo.ir/secret/71667746367
hanaaaaa_86 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 14 سلام عزیزم میشه بهم بگی امسال قبول میشم یا نع ؟۴۰۵ چ رشته ای خواهشااااا❤️🙏🙏
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22491 ببخشید اونور جوابمو میدی👀👀 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
jsylovely عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 2138 منم تاحالا نپرسیدم ببینم راسته یا نهمیشه حست نسبت به من رو بگیگذشته>ایا پشیمونه واقعا یا نه؟حال >در ارتباطه با کسی ؟و از آینده اینکه کی اون دو تا برنامه ای که واسم مهم هستن جور میشه؟
نانام17سالمه عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 779 هادی میاد خاستگاریم یا محمد حسین الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂