2777
2789
عنوان

من بشدت مرد ستیزم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 26 پست
مرد ستیزی این نیستامرد ستیزی یعنی اینکه با مرد هایی که خوبن هم مشکل داشته باشی و همه مردا رو بد ببین ...

نه با خوبا مشکل ندارم

مثلا بعضی مردا اجازه نمیدن زناشون تنها بیرون برن اونا رو دلم میخواد جرررر بدم، اخه مرتیکه مگه زندانی گرفتی

❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پدرتم همینجوری ؟؟ اگه پسر دار بشی چی ؟؟ 😐

پدرم اصلا گیر نمیده، جزو ازادترین دخترا بودم همیشه

حتی مسافرت مجردی هم با دوستام میرم بابام هیچی نمیگه

شاید اون اینقدر بهم ازادی داده اینجوری شدم

❤️

بالاخره زندگی مشترکه.تو خیلی چیز ها هم زن ها شوهرشون رو محدود میکنن.این ها خط قرمز هایی هست تو رابطه توسط هر دو طرف تعیین میشه.اون ها سر این موضوع توافق دارن لازم نیست شما برا اونها حرص بخوری.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

پدرم اصلا گیر نمیده، جزو ازادترین دخترا بودم همیشهحتی مسافرت مجردی هم با دوستام میرم بابام هیچی نمیگ ...

خب اگه گیر می داد چی ؟ 

الان بخوای دوست پسرتو ببری خونه شب پیشت باشه می ذاره ؟

خب اگه گیر می داد چی ؟ الان بخوای دوست پسرتو ببری خونه شب پیشت باشه می ذاره ؟

عزیزم پدرم بهم حق ازادی میداد بی غیرت نیست که

ازادی داشتن انقدر واستون عجیبه؟

کی حرف از دوس پسر اوردن به خونه زد؟ من گفتم اختیار تو داشتن تصمیمات زندگی 

❤️

شما که مثل بچه کوچولو ها نی نی یار تگ میکنی و با بی ادبی جواب همه رو میدی در حدی نیستی که به اعتقادات ما توهین کنی خودتم خوب میدونی که اظهار نظر با توهین کردن فرق داره مثله فرق بیشعور با رک! 

ریپلای کردی هم جواب نمیدم خانم متمدن! 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
شما که مثل بچه کوچولو ها نی نی یار تگ میکنی و با بی ادبی جواب همه رو میدی در حدی نیستی که به اعتقادا ...

@niniyar‍ 

وقتی موضوعی تعطیل میشه توسط نینیار خیلی دور از فرهنگ و ادبه که بیاین تو تاپیک من نظر بدین 

در ضمن من به کسی توهین نکردم اگه توهین میکردم نینیار تعلیقم میکرد

لطفا کامنت این خانومو پاک کنین

❤️

@niniyar‍ وقتی موضوعی تعطیل میشه توسط نینیار خیلی دور از فرهنگ و ادبه که بیاین تو تاپیک من نظر بدین ...

موضع به خاطر بحث با شما تعطیل شده خانم محترم ولی جواب گستاخیتون باید داده بشه

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
شما که مثل بچه کوچولو ها نی نی یار تگ میکنی و با بی ادبی جواب همه رو میدی در حدی نیستی که به اعتقادا ...

بیشعور شما هستی که تاپیکی که تعطیل شده و اصلا تاپیک شما نبوده اومدی زیر پست من کامنت بی ربط میذاری، من باشما کاری ندارم فعلا شما اومدی توهین میکنی

والا حرفی نزدم نمیدونم این حجم از سوختگی برای چیه

❤️

موضع به خاطر بحث با شما تعطیل شده خانم محترم ولی جواب گستاخیتون باید داده بشه

اگه تعطیل شد چون تاپیک سیاسی مذهبی خلاف قانونه

پس خوب کردم اطلاع دادم😊

❤️